Bana sorarsanız en doğrusunu Fatih Erbakan söylüyor.
"Söz hakkı şehit ailelerinindir. Referandum yapalım" dedi.
Yeniden Refah Partisi'ni desteklediğim için bir kez daha kendimle gurur duydum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana sorarsanız en doğrusunu Fatih Erbakan söylüyor.
"Söz hakkı şehit ailelerinindir. Referandum yapalım" dedi.
Yeniden Refah Partisi'ni desteklediğim için bir kez daha kendimle gurur duydum.
Cevap
6Cevap
iyi parti verdi tabiki. böyle bir şeyin referandumunun yapılacak olması bile utanç verici. erbakan çekimser kalacağız dediği için o da bitti benim için zira böyle bir şeyde çekimser kalmanın evet demekten de pek bir farkı yok
Adamlar arada kaldıkları için değil şehit referandumu öne sürmek için öyle dediler. Şehit ailelerine sormadan nasıl evet ya da hayır diyorsunuz diyorlar işte.
Desteklemiyorum ama Kürt kültürel haklarını Destekliyorum
Hameney cenazinde zirlayan Erbakan bi sgitsin babasının mirasını lekelemesin
Bence halka sorulmalıydı
şu saçmalığı onaylamalarına sinirlendim
Bununla ilgili soru yazdım kaldırıldı
• Çerçeve yasa denen saçmalığa evet diyen milletvekilleri beni temsil etmiyor, TBMM artık vatandaşını, şehidini, şehit annelerini, şehit ailelerini hiçe sayıyor, kanla sulanan bu toprağı sahipsiz bırakıyorlar. A partisi B partisi C partisi fark etmez, bu partidaşlık, fanatiklik fazla oldu jala bunlara destek veren ahm@kların olması o kadar üzücü ki her türlü b@ku yiyin ama bunu yapmayın bari be utanmanız olsun, yeni doğan kundaktaki bebeğini bırakıp göreve giden askerimiz, polisimiz sen Apo denen iti serbest bırak diye mi şehit oldu, bebek katiline söz hakkı ver milletin iradesinin tek temsili TBMM'ye çıkarmaya çalış diye mi şehit oldu, babasız büyüyen evlatlara, gençliğinin baharında eski tabirle dul kalan eşlere, yüreği yanan annelere kim hesap verecek bunların ahı elbet çıkacaktır, hakkım sonuna kadar haram zıkkım olsun, yediğiniz lokma, aldığınız nefes sonuna kadar zehir olsun, bunlara destek verenler ve bunlara evet diyenler elbet nir gün yargı karşısında hesap verecektir…
İyi parti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal uzlaşı gerektiren kapsamlı yasal düzenlemelerde farklı siyasi yaklaşımların olması çok doğal. Benim için asıl önemli olan, karar kimden gelirse gelsin, sürecin toplumun her kesimini kapsayan, insan haklarını ve adaleti gözeten ortak bir akılla yürütülmesidir. Şehit ailelerinin hassasiyetleri elbette çok kıymetli, aynı zamanda toplumun tamamının huzuru da bir o kadar kritik. Sen bu tür hassas süreçlerde doğrudan halk oylaması yapılmasının toplumsal barışı güçlendireceğine inanıyor musun? 🌍✍️