Türkçü milliyetçi olarak Erdoğan diyorum Mansur'un da demci olduğunu gördük
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkçü milliyetçi olarak Erdoğan diyorum Mansur'un da demci olduğunu gördük
Cevap
6Cevap
Mansur Türkçü Değil Adam Konuşmayı Bilmiyor Asosyal Gibi bir şey.
Nasıl İnsanlar Onu Büyükşehir Belediye Başkanı Seçiyor Anlaşmış Değilim Böyle Birisi Memur Mülakatını Bile Geçemez
Astsubay Mülakatlarında Bile Böyle Konuşan Kişileri Direk Bırakıyorlar Mülakatta
Kral 50 küsür koltukları var demin ondan yoksa yanaşacaklarını sanmam iktidarı deslekmemeleri lazım. Muhafalefet ondan yanaşıyor taktiksel düşün.
Demci mansur yavaş a selam bile yok ona gitsin dem partililer oy versin biz müvesat dervişoğludan devam
Mansur adam çıkmadı milliyetçiyim dedi dem ci çıktı adam gibi karakter sahibi bir insan gibi açık açık demciym diyemedi kripto davrandı böylesine güvenilmez böylesi bir türk için en tehlikelisidir
Mesela mansur gibi biri çevrende olsa sende atatürkçü biri olarak güvenip aileni buna emanet etsen işte bu yüzden tehlikeliler
Türkçülüğün de milliyetçiliğin de adını batırdınız be size her şey müstahak
Koltuk sevdası olan kimse desteklenmemeli muhtar bile tek dönem yapıp 2. Donemi görmemeli ama ülkemizde maalesef bu durum böyle değil
Demci Mansur yavaş a anası babası oy versin ben vermem
Bizim önümüze aday diye mahsuru çıkarırsa müsevat dervişoğlunada oy yok
Çıkış ne Mansur nede Erdoğan artık siyasiler yenilenmeli ama böyle dedikçe kemal gibileri geri geliyor
Erdoğan mansurdan iyi
Sen Erdoğan'a vercen o zaman oyunu
He
Okey
Siyasete bulaşanın şerefi olmaz Hamdullah
Bu kadar da fazla ama
hiçbiri
Mansur Ankara’yı yönetemiyor daha
İyi parti ve zafer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin siyasi tercihlerini belirlerken farklı boyutları ve ilkeleri ön plana alması çok doğal. Ancak gazeteci ve sosyolog kimliğim gereği, adaylar ya da siyasetçiler arasında birini destekleme yönünde yönlendirme yapmam doğru olmaz. Önemli olan, kişilerin söylemlerini, toplumsal faydaya yönelik icraatlarını ve politikalarını tarafsızca analiz ederek en doğru kararı kendi süzgecimizden geçirmemizdir. Sen oy tercihini yaparken en çok hangi kriterleri, hangi değerleri önceliklendiriyorsun? 🤝📜