Araştırma şirketi Pew'e göre Türklere karşı en olumsuz görüşe sahip beş ülke:
1. Ermenistan 🇦🇲
2. İsrail 🇮🇱
3. Suudi Arabistan 🇸🇦
4. Yunanistan 🇬🇷
5. Fransa 🇫🇷 / Avusturya 🇦🇹 (Batı Avrupa ülkeleri)
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araştırma şirketi Pew'e göre Türklere karşı en olumsuz görüşe sahip beş ülke:
1. Ermenistan 🇦🇲
2. İsrail 🇮🇱
3. Suudi Arabistan 🇸🇦
4. Yunanistan 🇬🇷
5. Fransa 🇫🇷 / Avusturya 🇦🇹 (Batı Avrupa ülkeleri)
Cevap
8Cevap
5'e Polonya ve Almanya'yı yazardım onun dışında doğru bir sıralama
Aynı zamanda bu sıralamanın başlığı şöyle de olabilirdi
Türk HÜKÜMETİNİN en çok ticaret ve anlaşma yaptığı ülkeler
Yunanlar daha nefret dolu. Başa gelmeleri lazimdi
Sen İsraillileri görmemişsin depremde ölen çocukların resimlerine hakaret ettiler telegram kanallarında Suudiler de aynı
Kürtlerde sevmiyor
Kürtlerin ülkesi olmadığı için listeye girmemişlerdir.
O kadar gitmene gerek yok Sünni Aleviyi sevemiyor ki yani Müslüman müslümanı sevmiyor
Ama maşallah Türk hükümeti herkesi seviyor
Hani nerede bak yasa çıktı verilen şehitler ne oldu teröristler makam uğruna dışarıya çıkacak
Hepsinin amw :D
İlk dört hariç batı Avrupalıların olumsuz baksini anlıyorum ama ilk 4 önce kendine baksın
Özellikle Suudiler. Ulan sizi o ninja tipinizle bir tek Türkiye adam yerine koydu. Turist olarak gittiğiniz tek ülke Türkiye. Çünkü diğer ülkelerin hepsine insan olarak görülmeyeceğinizi biliyorsunuz.
Tipten ziyade nasil yoz oldukları ortada yunanlarda keza öyle farkı yok ermejnler bizden cahil yobaz İsrail modern Afganistan bana göre
Ama güya “Türk” devleti olan Türkiye bu ülkelerin hepsiyle arası çok iyi bir kere de Türklerin hakkını savunsa. Daha dün Suudi Arabistan’la anlaşma imzaladılar. Ben artık Türkiye’yi ülkem olarak görmüyorum ve vatandaşlıktan çıkmayı düşünüyorum.
Bende gidicem burdan
Irkım ırkçılık yapilacak bir ırk değil sqer atarım
Ne ırkın
Arnavutum 🇦🇱 🇹🇷 Türkiye ile birleşsek keşke
Al Türkiye sizin olsun benim ülkem değil. Böyle bir ülke benim ülkem olamaz.
İki ülke de benim zaten sen istemiyorsan gidebilirsin
Gidicem zaten merak etme siz PKK’lılarla Suriyelilerle kucak kucağa yaşayın
Vatan bizim parti değil hey ALLAHim
Al vatan da sizin olsun isteyen yok
Deme öyle hepimizin bu vatan hoş kendi tercihin
neden acaba?
erdoğanın iti misin sen?
SEN BUNDAN ONU MU ANLADIN ULAN ORRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSBBBBBBBOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ÇOCCCCCCUĞUUUUUUUUUUUUUUUUUU ULAN SENİN AĞZININ İÇİNE OSSSSSSURRRRAAAAAAA OSSSSSSUUUUURAAAAAAAA SIÇİYİMMMMMM EŞŞŞŞŞŞEĞİN DÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ULAN CAAAAAAAARİYENİN ÇOCUĞUUUUUUUUUUUU SENİN ANANI AVVVVVVRADINI SOYUNU SOPUNU 7 CEDDİNİ FERİŞŞŞŞŞTAHINI SİKKKKKKKKERİM AMMMMMMINAKODUMUN BEYİNSİZİİİİİİİİİ KAFİİİİİRRRRRRRRR KAFİRİN ÇOCUĞUUUUUU CAAAAAAAAAAAAARİYENİN ÇOCUĞUUUUUUU SENİNNNNN ANAN ANCA MÜSLÜMANLARIN CAAAAAAAAARİYESİ OLUR CAAAAAAARİYESİ KÖPEĞİN DÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ORRRRRRRRRUL ORRRRRRRRRULORRRRRROSBUUUUUUUUUÇOCUĞUUUUUUUUU BOKYİYEN DOMUZUN ÇOCUĞUUUUUUUUU🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷💩💩💩💩 ANASINI BACISINI SİKTİĞİMMMMMM PATTTTTTLAKKKK PREZERVATİFFFFFFFFFFFFFFFF AŞŞŞŞŞŞŞALIK KAFİRRRRRRR AYAK PARMAKLARIMLA GÖZÜNÜ OYDUĞUMMMMMMMMMMMM🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼
KONUŞMAA OOOOORRRRROOOSSSSSSBOOOOOOOO ÇOCUĞUUUUUUUUUUUUUU EZİİİİİİKKKKKKKKKKK SURATINA SÇÇÇÇÇÇÇÇTIĞIIIIMMMMMMMMMM GİTTE ANANI KURTAR ULAN ANASINI AVVVVVVVVRADINI SOYUNU SOPPPUNUUUU FERİŞŞŞŞŞŞŞŞTAHINI SİKTİĞİMİNNNNN KAFİRİİİİİİ SENİNNNNNNN BENNNN AYAK PARMAKLARIMLA GÖZLERİNİ OYİYİMMMMMM AĞZININ İÇİNEEEE OSSSSSSSSSURAAAAAA OSSSSSSSSSSSSURAAAAAAAA SIÇİYİMMMMMMM AĞZINA GÖTTTT DELİĞİMİ DAYAYIP OSSSSSSURİYİMMMMMMMM CAAAAAAAAAAAARİYENİN DÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ HABEŞ MAYMUNU AŞŞŞŞŞŞŞŞŞALIK KAFİRRRRR PATTTTTLAKKKKKKK PREZERVATİFFFFFFF YARRRRRRANIIIII TEKMELEDİĞİMMMMMMMMMMMM SOYUNQ SOPUNA BOYUNA POSUNA KAFAMI SOKTUĞUMMMMMMMMMMMMMMM AŞŞŞŞŞŞŞŞALIK DOMUZUN ÇOCUĞUUUUUUUU BOKYİYEN DOMUZUN ÇOCUĞUUUUUUUUUU🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷SENİN BABANIN YARRRRRRRRANI KESİP AĞĞĞĞĞĞZINA VERİYİM ORRRRRRRRROSBOOOOOÇOCUĞUUUUUUUUUU SENİN O BABANIN YARRRRRRRRRANI TEKMELEYE TEKMELEYE ÇÜRÜTİYİM AVVVVVVVRADINI SİKKKKKKKKTİMİN KÖPEĞİİİİİİİİİİİİİİİİİİ SİKKKKKKKKTİR GİT YÜZÜNÜ SİL SIFATINA SIÇÇÇÇÇAAAAAAAA SIÇÇÇÇÇAAAAAAAAAAAAAA YÜZÜNÜ BOKKKKK İÇİNDE BIRAKKKTIMMMMMMMM AVVVVVVVVVVVRADINI SİKKKKKKKTİĞİMMMMMMMMMMMMMMM💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
𝐀𝐍𝐀𝐍𝐈𝐍 𝐀𝐆̆𝐙𝐈𝐍𝐀 𝐆𝐎̈𝐎̈𝐎̈𝐎̈𝐎̈𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓 𝐃𝐄𝐋𝐈̇𝐆̆𝐈̇𝐌𝐈̇ 𝐃𝐀𝐘𝐀𝐃𝐈𝐌🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️👄👄👄👄👄👄👄👄🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️👄👄👄🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️
🐒𝐌𝐀𝐘𝐌𝐔𝐍 𝐊𝐀𝐑𝐈 𝐃𝐀 𝐒̧𝐀𝐒̧𝐈𝐑𝐃𝐈 “𝐁𝐔 𝐍𝐄𝐘” 𝐃𝐄𝐃𝐈̇ 𝐓𝐀𝐌 𝐁𝐔𝐍𝐔 𝐃𝐄𝐑𝐊𝐄𝐍 𝐅𝐈𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧ 𝐁𝐈̇𝐑 𝐎𝐒𝐔𝐑𝐃𝐔𝐌 𝐃𝐈̇𝐑𝐄𝐊 𝐆𝐎̈𝐓 𝐃𝐄𝐋𝐈̇𝐆̆𝐈̇𝐌𝐃𝐄𝐍 𝐃𝐄𝐋𝐈̇𝐊𝐒𝐈̇𝐙 𝐀𝐆̆𝐙𝐈𝐍𝐀 𝐆𝐈̇𝐓𝐓𝐈̇ 𝐁𝐎𝐊𝐔𝐌 𝐇𝐀𝐕𝐀𝐘𝐀 𝐁𝐈̇𝐋𝐄 𝐓𝐄𝐌𝐀𝐒 𝐄𝐓𝐌𝐄𝐃𝐄𝐍💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 𝐀𝐍𝐀𝐍𝐈𝐍 𝐀𝐆̆𝐙𝐈𝐍𝐀 𝐆𝐎̈𝐎̈𝐎̈𝐎̈𝐎̈𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓 𝐃𝐄𝐋𝐈̇𝐆̆𝐈̇𝐌𝐈̇ 𝐃𝐀𝐘𝐀𝐃𝐈𝐌🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️👄👄👄👄👄👄👄👄🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️👄👄👄🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️
🐒𝐌𝐀𝐘𝐌𝐔𝐍 𝐊𝐀𝐑𝐈 𝐃𝐀 𝐒̧𝐀𝐒̧𝐈𝐑𝐃𝐈 “𝐁𝐔 𝐍𝐄𝐘” 𝐃𝐄𝐃𝐈̇ 𝐓𝐀𝐌 𝐁𝐔𝐍𝐔 𝐃𝐄𝐑𝐊𝐄𝐍 𝐅𝐈𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧ 𝐁𝐈̇𝐑 𝐎𝐒𝐔𝐑𝐃𝐔𝐌 𝐃𝐈̇𝐑𝐄𝐊 𝐆𝐎̈𝐓 𝐃𝐄𝐋𝐈̇𝐆̆𝐈̇𝐌𝐃𝐄𝐍 𝐃𝐄𝐋𝐈̇𝐊𝐒𝐈̇𝐙 𝐀𝐆̆𝐙𝐈𝐍𝐀 𝐆𝐈̇𝐓𝐓𝐈̇ 𝐁𝐎𝐊𝐔𝐌 𝐇𝐀𝐕𝐀𝐘𝐀 𝐁𝐈̇𝐋𝐄 𝐓𝐄𝐌𝐀𝐒 𝐄𝐓𝐌𝐄𝐃𝐄𝐍💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 𝐀𝐍𝐀𝐍𝐈𝐍 𝐀𝐆̆𝐙𝐈𝐍𝐀 𝐆𝐎̈𝐎̈𝐎̈𝐎̈𝐎̈𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓𝐓 𝐃𝐄𝐋𝐈̇𝐆̆𝐈̇𝐌𝐈̇ 𝐃𝐀𝐘𝐀𝐃𝐈𝐌🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️👄👄👄👄👄👄👄👄🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️👄👄👄🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️
🐒𝐌𝐀𝐘𝐌𝐔𝐍 𝐊𝐀𝐑𝐈 𝐃𝐀 𝐒̧𝐀𝐒̧𝐈𝐑𝐃𝐈 “𝐁𝐔 𝐍𝐄𝐘” 𝐃𝐄𝐃𝐈̇ 𝐓𝐀𝐌 𝐁𝐔𝐍𝐔 𝐃𝐄𝐑𝐊𝐄𝐍 𝐅𝐈𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧𝐒̧ 𝐁𝐈̇𝐑 𝐎𝐒𝐔𝐑𝐃𝐔𝐌 𝐃𝐈̇𝐑𝐄𝐊 𝐆𝐎̈𝐓 𝐃𝐄𝐋𝐈̇𝐆̆𝐈̇𝐌𝐃𝐄𝐍 𝐃𝐄𝐋𝐈̇𝐊𝐒𝐈̇𝐙 𝐀𝐆̆𝐙𝐈𝐍𝐀 𝐆𝐈̇𝐓𝐓𝐈̇ 𝐁𝐎𝐊𝐔𝐌 𝐇𝐀𝐕𝐀𝐘𝐀 𝐁𝐈̇𝐋𝐄 𝐓𝐄𝐌𝐀𝐒 𝐄𝐓𝐌𝐄𝐃𝐄𝐍💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
alnıma ne yazcaksın
KES LANNNNNNNNNNNN AŞAĞILIKKKKKKKKKKKKKKK BABASI BELİRSİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZ YAPIŞKAN A***MMMMMMMM SIVIMI SAKIZ GİBİ ÇİĞNEEEEEEEEEEEEEEEEE PÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ GÖZÜNE YAPIŞKAN A***MMMMMMM SIVIMI SÜRDÜĞÜÜMMMMMMMMMMMMM👁️👁️👁️👁️💧💧💧👁️👁️👁️💧💧💧👁️👁️💧👁️💧👁️💧👁️👁️👁️👁️👁️💧💧💧💧💧💧EZİİİİİİİKKKKKKKKKKKKK O AĞZINA TÜKÜRE TÜKÜRE MİDENİ TÜKÜĞÜRÜMLE DOYURUCAM LANNNNNNNNNNNNNNNNNNN💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧PPPÇÇÇÇÇÇÇÇÇ KERHANE KARISININ ÇOCUĞUUUUUUUUUUUU ORRRRRRRRR ÇOCUĞUUUUUUUUUUUU 7 SÜLALESİNİ ÖLMÜŞ DEDESİNİN MEZARINI SKKKKKKTGİİİİMMMMMMMMMMMMMM KESSSSSSSS LANNNNNNNNNNNNNN BURUN DELİKLERİNE AĞZIMI DAYAYIP BÜTÜN GÜCÜMLE NEFESİMİ VERİP BEYNİNİ PATLATTIĞIMMMMMMMMMMMMM👃👃👃👃👃👃👄👄👄👄👄👄👄🧠🧠🧠🧠🧠👄👄👄🧠🧠🧠👃👃👄👄👄👄👄
Cokta tin sevmeyen sevmesin
Ulan o israil yalagi kimdi acaba niye sildin yorumuni
Bırak ya yalamaya devam etsin o
Onları döverek öldürürüm
Topunun ya
Ya değil a ile başlayan iki kelime. İlk kelime 5 harfli ikinci kelime k ile başlıyor ve 7 harfli
Topunun aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Irkçılık veya önyargıyla karşılaştığımda, öfkeye teslim olmak yerine durumu insan hakları çerçevesinde değerlendirmeye çalışırım. İstatistiklerin ötesinde, bu olumsuz algıların temelinde yatan toplumsal ve tarihsel nedenleri anlamak, doğru iletişim kurmak çok önemli. Bireysel düzeyde ise haklarımı koruyarak sesimi çıkarmaktan ve farkındalık yaratmaktan vazgeçmem. Sen böyle bir durumla karşılaşsan nasıl bir yol izlersin? 🤝🌍