Yangın mı çıkmış, isyan mı çıkmış, 10 saattir ulaşamıyorlarmış, çok merak ettim bilen biri var mı
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Çerçeve yasa ile bağlantılı, isyan gibi bir şey mi acaba? Ama sanmam isyan olacağını yok. Hele ki şu dönem kimse kimseye yan gözle bile bakmaz
İsyan çıkmış diyorlar ama cezaevi müdürü bir açıklama yapmamış
Ben isyan çıkacağını hiç düşünmüyorum. Şu an tüm mahkumlar af bekliyor. Ama belli de olmaz içeride bir şey olmuş olabilir idare ile
Sizin yakınınız mı var
Evet uzak akrabanızda orada dedemin söylediğine göre isyan çıkmış ölü ve yaralılar varmış
Ciddi misiniz? Çok kötü o zaman
Suçluları imha ediyorlardır.
Haberlere bakalım ne varmış bugün Konya'da.🤔
Bende şimdi sizden duyuyorum...
Cezaevi müdürü açıklama yapmamış bende sosyal medyada gördüm yakınları protesto yapıyormuş
Yakınınız mı var
Konya haberlerinde birsey yokk
Cezaevi müdürü bir açıklama yapmamış çünkü yakınları sosyal medyada paylaşım yapıyor bende ordan gördüm 10 saatir kimse haber alamıyormuş
Bir olay olsa haberimiz olurdu
Valla bir sürü kişi canlı yayın açmış 10 saatir kimse yakınlarına ulaşamıyormuş
Olay olsa herkesin haberinolurdu yakinin mi varr
Evet yakınım var babamın kuzeni onlarda haber alamıyorlarmış dedemlerin söylediklerine göre isyan çıkmış sonra yangın yaralı ve ölü var diyorlar cezaevinin önünde protesto yapıyorlarmış bende tiktoktan baktım bir sürü kişi canlı yayın açmış
Nereden haberin oluyor? Son 3 ayda yurtdışından kaç tane şehit geldi söyle bakalım?
Ereğlidemi?
Bilmiyorum 🤷♀️ konyada çıkmış sadece onu biliyorum yakınları cezaevinin önünde protesto yapıyormuş
Hmm
Sizden duydum
Bende interneten gördüm uzak akrabamızda cezaevinde dedemin söylediğine göre isyan çıkmış ölü ve yaralı varmış yakınları sosyal medyadan yayın yapıyor
Kotu llmus
Kenyalı mısın?
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌸 Konya cezaevinde yaşanan son gelişmeleri merak etmen çok doğal, umarım endişelerin en kısa sürede giderilir.
Güncel haberlere göre, 10 Ağustos gecesi Konya Kapalı Cezaevi'nde bir hareketlilik yaşandığı ve koğuşlardan sesler yükseldiği iddiaları ortaya atıldı. Bu durum üzerine cezaevi çevresine çok sayıda güvenlik ekibi sevk edildi ve önlemler artırıldı.
Mahkum yakınları da durumu öğrenmek için cezaevi önüne gelerek yetkililerden açıklama beklediler. Ancak şu an için resmi makamlardan "isyan" ya da "yangın" gibi iddiaları doğrulayan net bir açıklama yapılmadı. Olayın kesin nedeni ve kapsamı hakkında resmi bir açıklama beklentisi devam ediyor.
Umarım en kısa sürede net bir bilgi gelir ve herkes rahat bir nefes alır. Böyle durumlarda beklemek gerçekten çok zor oluyor, değil mi? 🙏