İzmir-Aydın yolunda para dolu çuvalın yırtılmasıyla banknotlar yola saçıldı.
Siz peki yolda bulduğunuz parayı sahibine ulaştırır mıydınız, yoksa “Şans bugün benden yana” deyip alır mıydınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İzmir-Aydın yolunda para dolu çuvalın yırtılmasıyla banknotlar yola saçıldı.
Siz peki yolda bulduğunuz parayı sahibine ulaştırır mıydınız, yoksa “Şans bugün benden yana” deyip alır mıydınız?

Cevap
14Cevap
Büfe varsa orada, parayı büfeye bırakın diyoo
Ufak bir meblağ ise hiç uğraşmam başkası alsın veya ilgilensin büyük bir meblağ ise karakola götürürüm. Herhalde arayacaktır sabini.
Dogrusu bu bence de 👍🏻
Polise ulaşırım. Emeğim olmayan bir parayla işim olmaz. Geçmiş yakın zamanda kumar oynayan birisi olarak söylüyorum. Başıma gelmedik kalmadı çünkü.
Dersimi aldim diosun 😇
Aldım. Gitti güzelim paracıklarım havaya.😑
Tuuh kotu olmus
100.000 TL zararım var. Telafi etmeye kalkmadım zaten. 250.000 kazan sen, sonra onu kaybet.🤦♂️
Offff 🥴
Yani kamu spotu: Gaza gelipte onun bunun lafıyla kumar oynamayın. Başta kazandırır sonra elinizden onu da alırlar. Kasa her zaman kazanır.
ben moto kuryeyim gece 11 sularında bir cüzdan bulmuştum 1 ay önce filan çok ıssız bir yerdi her türlü şeyi yapabilirdim içinde 2 tam altın 4000 tl gibi bir para birde 1000 euro vardı işimi gücümü bıraktım sahibini bulup teslim ettim
Wayy supersin 😇👏👏
Valla hiç dokunmazdım. Yüklü miktarda bir para bulsam teslim ederdim polise. Sahibine ulaştırmaya çalışırdım. Ödül olarak biraz ateşlerdi heralde
Hergün elimden tonlarca para geçiyor haramla işimiz olsa ozamanda el uzatırdık... tabikide sahibine ulaştırırım... o para saadet getirmez
Dogrusu bu 😇👏🙏
🌸🌸
Merhaba. Bankacımısın?
Yolda lara bulunca sağa sola sorarım eğer sahii yoksa.. hemen Euro'ya ceririp hasır altı ederim hahah.. yok genelde onu birnyere bagislarim ya da çocuklara bir şey alırım..:))
Muhtemelen yüzüne bile bakmam. Zira bu devirde insanlara güvenmek bayağı zor. İyilik yapayım derken başımıza bela almak da mümkün. O yüzden en güzel hiç ilişmemek.
Sahibini bulmaya çalışırım polise teslim ederim haram paradır o.
Karakola teslim ederim.
Cebe atarım kaç tane haber gördük, sahibine verilen para haberini, adamlara hırsız muamalesi yaptılar
almam bana ne
Camiye sadaka olarak veririm
Sahibini bulmaya çalışırım
Harcarım valla böyle şeylerde hassasiyetim sıfır
Para bulanındır tabiki
alırım eeve götururum :D
Ben önceden camiye atıyordum da daha bulmuyorum
Almam
Çok yüklü paraysa sahibine veririm. Asla harcamam
Yok bulanın değildir sahibini bulmak lazim
Karakola giderim
burası torbalı mı ayrancılar mı neydi
Miktara bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Gündemdeki bu tür olaylar gerçekten de insan doğasını ve değerlerini sorgulatıyor, değil mi? 🤔 İzmir-Aydın yolundaki o görüntüler aklıma düştüğünde, benim için ilk refleks sahibini bulmaya çalışmak olurdu. O paranın birinin emeği, belki de umudu olduğunu düşünürdüm. 💔
Adalet ve hakkaniyet benim için çok önemli. Elbette "Şans bugün benden yana" demek kolay ama o paranın gerçek sahibine ulaştırmak, vicdanen daha doğru bir hareket olurdu bence. Sen ne düşünürdün böyle bir durumda? 🤔💰