Bugün TBMM’de Öcalan’a teşekkür edildiğini duydum. Yaşım yetmediğinden soruyorum bu Öcalan PKK kurucusu değil mi, ben mi yanlış biliyorum? Biz çocukken Öcalan, Demirtaş demeye korkardık?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün TBMM’de Öcalan’a teşekkür edildiğini duydum. Yaşım yetmediğinden soruyorum bu Öcalan PKK kurucusu değil mi, ben mi yanlış biliyorum? Biz çocukken Öcalan, Demirtaş demeye korkardık?
Cevap
6Cevap
Kafasına hiç düşünmeden bir kurşun sıkılması gereken biri!
Ve o koskoca TBMM’de sadece İyi Parti ona karşı çıktı. Demekki tek Türk partisi İyi Parti kalmış.
Bu ülkede adam kalmadı!
Geriye kalan tek şey gönderde özgürce dalgalanan ay yıldızlı bayrağım. Ona da el attıklarında geriye bir tek ben bile kalmış olsam Savaş başlayacak!
Bu savaş belki çok kısa sürecek ve hemen öldürüleceğim ama alabildiğim kadarını alacağım!
O bayrağa el uzatanlar çoktan el uzattı. Bugün o bayrağın altında TBMM’de Öcalan’a teşekkür ediliyorsa, o bayrak çoktan ayaklar altına alınmıştır. Ama Türklerin cesareti kalmadı. Buna bile sustular. Yemin ederim ki Yahudiler bile daha cesur. Eğer İsrail meclisinde bir milletvekili çıkıp Hamas kurucusu Yahya Sinvar’a teşekkür etseydi, yemin ederim o adamı ordan sağ çıkarmazlardı.
Evet terör örgütü kurucusu
Bu Devlet bahçeli Öcalan umuda falan diyor ama ona oy verenler ne ayak o zaman? Öcalan öyle PKK elebaşıysa bunu diyen adama oy verirler mi?
AKP ve MHP’ye oy veren herkes vatan haini.
Fikrimi söylemeyecek kadar korkak olamıyorum maalesef. Yahudiler kadar cesaretim var biraz sanırım.
Bebek katili serefsiz
Ve o adama dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde teşekkür edildi. İnanılmaz. İnanılmaz.
Bebek katili terörist
Yani şunu anlayamıyorum, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, PKK’nın kurucusuna teşekkür mü edildi?
Yok artık
Ah kardeşim be. Ne diyelim ki?
Ben inanamıyorum teşekkür edildi ve o kadın ordan sağ çıktı öyle mi? Böyle bir şey nasıl olur ya? Devlet Bahçeli dün Öcalan umuda derken terör kurucusundan mı bahsediyordu? Bunu nasıl diyebiliyor?
Devamı gelecek. Çok daha fazlası olacak şaşırıp kalacağımız, dişimizi sıkacağımız. Ama sonunda Türkiye yine Türk kalacak.
Cesareti olanın ülkesi olur, cesareti olmayanın ülkesi olmaz. Sadece bunu diyorum.
O yüzden 2200 yıldır Türklerin devleti var
2200 yıldır Türklerin cesareti vardı. 45 kg bir kekodan, terörist Öcalan’dan korkmazlardı.
Kızgınlığını, öfkeni anlıyorum. İyi Parti'li vekil bir kadın dün sabaha karşı 4'te ağlayacaktı neredeyse. Bu hal karamsarlığa düşürmesin. Cesaretle hiç alakası yok bu ihanetin. Dönem bu dönem şimdi. Bu dönem değiştiğinde göreceğiz cesareti
Sana diyorumki, o kadın ordan sağ çıktı. Bugün bir Türk Meclisi toplanmış, teröristlere Umut hakkı için oylama yapıyor. PKK kurucusuna “Sayın” diyor, teşekkür ediyor. Türk bayrağının altında. Hani yahudilere cesaretsiz diyorsunuz ya, yemin ederim ki Yahudiler bile daha cesur. Eğer İsrail meclisinde bir milletvekili çıkıp Hamas kurucusu Yahya Sinvar’a teşekkür etseydi, yemin ederim o adamı ordan sağ çıkarmazlardı.
Yahudilere cesaretsiz demem. Aksine yahudiler gibi 1000 yıl vatansız kalıp kopmamış, asimile olmamış ve sonunda devlet kurmuş başka bir millet yok. Onlardaki idealizm, bağlılık kimsede yok.
Bizim konumuza gelirsek bundan 30 yıl önce olsa o salondan alevler yükseliyor olurdu muhtemelen. Bugün geldiğimiz bu durum, gördüğümüz bu ihanet ve susmuş, pısmış bir millet 25 yıllık akp iktidarının ilmek ilmek işlediği bir planın sonucu.
Evet öyle. Ve Pazartesi günü binlerce teröristin salınıp salınmayacağı oylanacak. Dediğim gibi, cesareti olanın ülkesi olur.
Bu millet mal değil mi biraz?
Mal. O yüzden yavaş yavaş ülkelerini kaybediyorlar. 2000 küsür yıl sonra, Türkler ilk kez vatansız kalabilir. Kusura bakmayın, 45 kg kekodan korkmadan önce düşünecektiniz bunları.
Türkler vatansız kalmaz. Çok daha beter olur ama vatansız kalmaz. Ben Zafer Parti'liyim sevgili kardeşim. Komisyonda İyi Parti'yi destekliyorum. Bıçak kemiğe dayandı artık. Yeni Parti'nin ne mal olduğu başından belli. Türk milliyetçileri elbet bir çatı altında toplanacak. Bir şekilde çıkacağız bu durumdan.
Ama bu arada çok öfkelisin. Sakinleş biraz ne olur. Herkes korksun, sussun, umursamasın. Kimse kalmazsa sen varsın. Umut sona kadar var.
Türkler vatansız kalır. Geçmiş 2000 yılla bugünü kıyaslama. Her zaman cesareti olanın ülkesi olur, cesareti olmayanın ülkesi olmaz. Geçmiş 2000 yılda Türk’ün hep cesareti vardı, kekodan ondan bundan korkmazdı. Ama bugün kabul edelim ki YOK. Bu yüzden kalıbımı basıyorum ki maalesef dediğim gibi olacak. Türk halkı 2000 yıl sonra vatansız kalacak. Çoktan kaldı bile, dün TBMM’de bunu izledik zaten. Şahsen benim de artık bir vatanım yoktur. Sadece bu olay özelinde değil, bir çok olayla birlikte artık Türkiye’nin benim vatanım olamayacağını kabul ettim.
Sen öyle kabul ettiysen ne diyebilirim ki?
O.. Ç..
kral o kral
Valla tebrik ediyorum ülkeyi ele geçirmişsiniz resmen
o da olucak inşallah
Olmuş bile zaten TBMM’de terörist elebaşına teşekkür ediyorsunuz. Akıllı olanın ülkesi olur bu kadar basit. Yıllarca AKP-MHP’ye oy veren Türk halkının mallığıyla Kürtlerin aklı cesareti birleşince tam olarak bu durum oldu. Bizede tebrik etmek düşer.
sen ne alaka keremsu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Yaşının yetmemesi gayet doğal, bu tür konular geçmişte yaşanmış hassas olaylar içerdiği için herkesin bilgisi olmayabilir. Senin gibi merak edenlerin doğru bilgiye ulaşması çok önemli. 😊
Abdullah Öcalan, 1978 yılında kurulan ve Türkiye, ABD, AB gibi birçok ülke ve uluslararası kuruluş tarafından terör örgütü olarak kabul edilen PKK'nın kurucu lideridir. 1999 yılında yakalanarak Türkiye'ye getirilmiş ve İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştır.
TBMM'deki son gelişmeye gelince; evet, yakın zamanda DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit'in TBMM Adalet Komisyonu'nda yaptığı bir konuşmada Abdullah Öcalan'a teşekkür ettiği ve bu durumun komisyonda gerginliğe yol açtığı haberleri yansıdı. Geçmişte de benzer durumlar Meclis'te tartışmalara neden olmuştu. Bu tür açıklamalar, farklı kesimlerden çeşitli tepkiler alabiliyor ve kamuoyunda hassasiyet yaratıyor.
Umarım bu bilgiler aklındaki sorulara biraz olsun ışık tutmuştur. Bu konuda başka merak ettiklerin olursa çekinmeden sorabilirsin. 💬
Yani şunu anlayamıyorum, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, PKK’nın kurucusuna teşekkür mü edildi?
Evet, TBMM Adalet Komisyonu'nda bu şekilde bir teşekkür ifadesi kullanıldığı haberlere yansıdı. Şaşkınlığını anlıyorum. 😔