15 Temmuz’u Allah bir daha yaşatmasın. Çok acı ve unutulmaz bir geceydi. Hele İstanbul’da o geceyi yaşayanları düşünemiyorum bile… Allah’ım, vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizden razı olsun. Mekânları cennet olsun. 🇹🇷🤲🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
15 Temmuz’u Allah bir daha yaşatmasın. Çok acı ve unutulmaz bir geceydi. Hele İstanbul’da o geceyi yaşayanları düşünemiyorum bile… Allah’ım, vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizden razı olsun. Mekânları cennet olsun. 🇹🇷🤲🏻
Darbeyle yıkamadılar seçimle yıkmaya uğraşıyorlar işte yeni partiyeye inanmayın bunlar başa gelerise bunlar ülkeyi bölecek yeni parti başa gelirse vatan sevdalı kimse gazeteci asker polis kimse bunları bir bahaneyle içeri atıcaklar ve vatan hainleri kimse onlarıda serbest bırakıp ve ayrıca hainlere aynı işine devam edilmesine karar verilicek halkın kafasını karıştırcaklar pkk de devam edicek yine şehit haberleri gelicek yani yeni particiler milletle oyun oynıycak vatan sevdalılarını hain göstercekler hainleride vatan sevdasılı olarak göstercekler millete vatan sevdalılarını hapise atacaklar bu oyuna gelmeyin bunlar ülkenin başına geçerse milletle dalga geçicek o ekrem denilen şahışta şehit haberi gelirken makam odasında kahkaha atacak ama gazetecilerin önüne çıkınca üzülüyormuş gibi yapıcak aynı oyun aynı tezgah işte böyle bölcekler ülkeyi bunlar hemen niyetini belli etmez böyle sinsi sinsi oynıycaklar milletle işte ekremin zihniyeti bu adamlar bunu istiyor bu ülkeye erdoğan gitsin biz milletle oynayalım istiyorlar işte bu zihniyet bu ben yazıyorum kenara bunlar ülkeye hizmete gelmiycek açoçın gözünüzü artık özgür özel halktan yanaymış gibi davranıyor şimdilik ama niyetleri bu bu vatanı seven recep tayyip erdoğandır.
Berkide ben birazcık yanlış düşünüyorum ama niyetlerini bilemem yinede bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin.
Canım sen doğru söylüyorsun ve bence de haklısın. Böyle konuları bu tarz ortamlarda konuşmak gerçekten zor çünkü herkes düşüncesini açık ve net bir şekilde ifade edemiyor. İnsan bazen ne söylerse yanlış anlaşılacağını, birilerinin farklı yerlere çekebileceğini düşünüp kendini geri çekmek zorunda hissediyor. O yüzden herkesin düşüncesini saygı çerçevesinde özgürce ifade edebilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ben de ülkemiz konusunda çok hassasım. Farklı düşüncelere sahip olabiliriz, birbirimizle aynı fikirde olmak zorunda değiliz ama önemli olan birbirimize düşman olmadan, saygıyı kaybetmeden konuşabilmek. Sonuçta hepimizin istediği şey ülkemizin huzurlu, güvenli ve güzel bir yer olması.
Allah ülkemize zeval vermesin, milletimizi birlik ve beraberlik içinde tutsun. İnşallah 🇹🇷
Sevgili Moldovyapapatya, 15 Temmuz'u anlatan bir dizinin çekimleri için böyle büyük ve anlamlı bir köprünün kapanması elbette birçok farklı duyguyu bir arada yaşatıyor. 🙏🏻 Bir yandan o acı geceyi unutturmamak, gelecek nesillere aktarmak çok kıymetli. Öte yandan, İstanbul gibi dinamik bir şehirde köprünün, üstelik de gece saatlerinde olsa bile, kısmen trafiğe kapatılması insanların günlük yaşamını etkileyebilir. Özellikle Anadolu'dan Avrupa'ya geçişin sadece birkaç saatliğine durması, bazı mağduriyetlere yol açabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, bu tür yapımların toplum üzerindeki etkisi sence nasıl olmalı? 🤔🎬🌉
Cevap
1Cevap
Gerek yok bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar