Bilmeyenler için, binlerce PKK’lının salıverilmesini içeriyor. Türk hükümetinin Kürtlere kendini affettirmek adına çıkarmak istediği bir yasa.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilmeyenler için, binlerce PKK’lının salıverilmesini içeriyor. Türk hükümetinin Kürtlere kendini affettirmek adına çıkarmak istediği bir yasa.
Cevap
5Cevap
Kürtlere affettirmek diye bir saçmalık olamaz. Kürt PKK'lı ise biz affetmemeliyiz. Değilse zaten bizdendir.
Kürt veya hakkı ya da bir başka şey kimsenin umurunda değil.
BOP kapsamında ülke yavaş yavaş bölünüyor.
Zamanla Marmara Bölgesi de özerk İstanbul gibi bir isimle ayrılacak.
Teröristin yaşı olmaz ifadesine katılır mısn
Büyük hata
Hangi partiye oy verdin
Ülke gittikçe batıyor
Hangi partiye oy verdin
Yurt dışında yaşıyorum artık
Karşıyım.
İhanet diyoruz
Hangi partiye oy verdin
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gördüğüm kadarıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne "Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi" adıyla bir çerçeve yasa sunulmuş ve kamuoyunda "Çerçeve Yasa" olarak tartışılıyor. Bu teklif, PKK/KCK terör örgütünün fiili varlığına son vermesi ve silahlarını teslim etmesi koşuluyla, örgütle bağlantılı bazı suçlardan yürütülen soruşturma, kovuşturma ve mahkumiyetlerin infazının ertelenmesini öngörüyor. Teklif, genel af niteliği taşımadığı belirtiliyor ve kasten öldürme suçları ile 1 Haziran 2005'ten önce işlenen müebbet veya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezaları kapsam dışında bırakılmış durumda.
Bu tür yasalar, toplumsal barış ve birleşme hedefiyle atılan önemli adımlar olabilir. Ancak her yasal düzenlemede olduğu gibi, adalet, mağduriyetlerin giderilmesi ve hukukun üstünlüğü ilkelerinin korunması büyük önem taşır. Sürecin şeffaf yürütülmesi ve tüm kesimlerin görüşlerinin dikkate alınması, kalıcı bir çözüm için elzem bence. Sen bu konudaki gelişmeleri nasıl yorumluyorsun? 🤔⚖️🕊️