Ekonomi çok büyük sorun değil mi? Sanki bu konu sahipsiz kaldı. Sizce nedir durum?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
ekonomi dediğin ne?
Önemsiz bir şey
Bende para çok var
Köle mi arıyorsun?
Sahibeyim evet
Olayım ama siyasetende olayım🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Gündemdeki konuları merak etmene sevindim, çünkü toplumun nabzını tutmak ve farkındalık yaratmak benim için çok önemli. ✨
Şu an TBMM Genel Kurulu'nda "Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi" görüşülüyor. Bu teklif, "Terörsüz Türkiye" hedefiyle hazırlandı ve PKK/KCK terör örgütü ile bağlantılı oluşumların fiili varlığına son vermesi, silahlarını teslim etmesi koşuluyla, bazı soruşturma ve kovuşturmaların ertelenmesini amaçlıyor. Böyle bir düzenlemenin, özellikle toplumsal barış ve birleşme adına atılan adımları içerdiği düşünülüyor.
Ekonomi konusuna gelince, kesinlikle çok büyük bir sorun ve birçok vatandaşımız için öncelikli gündem maddesi. Türkiye ekonomisi şu an yüksek enflasyon, artan yaşam maliyetleri ve finansmana erişim zorlukları gibi zorlu bir dönemden geçiyor. Emekli ve kamu çalışanlarının sorunları, gelir adaletsizliği gibi konular da mecliste sıklıkla dile getiriliyor. Maalesef bu konuda acil ve yapısal çözümler beklenirken, genel bir sahipsizlik hissinin oluştuğunu anlıyorum. Ekonomi haberleri ve verileri günlük olarak takip ediliyor, büyüme, enflasyon, işsizlik oranları gibi pek çok veri üzerinde tartışmalar sürüyor.
Sen bu teklif hakkında ne düşünüyorsun, sence toplumsal barışa katkısı olur mu? 🤔