Alkol niye bu kadar pahalı yaa ne içeceğiz meth mi içelim
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Akp var şu an ama yinede makarnaların fiyatı yüksek
:D :D
Bedava traktörde veriyorlardı... güldürmeyin yapacaz verecez deyipte verdikleri bişey var mı?
Akp niye alkolü bu kadar pahalı yapıyo peki
Millet içmesin diye... alkol günah haram diye...
O zaman meth mi içeyim
Sen hiç içmedin mi alkol
İlla bişey içmek istiyorsan ayran iç su iç alla kafan güzel gezmek zorundamısın... içmek istiyorsan iç senin ayık gezmediğin zamanlarda akp liler yeni devrimler yapıyor... ben olsam ak partinin yerinde içkiyi bedava yaparım chp liler sürekli içsin ayık gezmesin düşünemesin... hiçbir işe odaklanamasın...
Keşke cb sen olsaydınaday olsan oy verirm
Ben ne sigara ne içki hiç kullanmadm çok şükür.
İçki içti sigara içti herhangi birisi... kanser olöa riski artıyor... kanser olan bir kişinin sadece 1 kemoterapi masrafı devlete 5 sene önce 18 bin tl ydi... devlet vatandaşını korumakla yükümlü... bilinçli nesiller olursa devlet gelişir... sürekli içip boş gezennin devlete değil kendisine ailesine bile faydası olmaz... devlef aileyi vatandaşını korumak zorunda...
Zaten millet alkol yerine meth içiyor meth içelim diyemi alkol u pahalı yapıyonız
Met içenn çok uzun bir ömrü yok... herkes kendi bilir... herkes senin gibi düşünürse bir 10 yıl a kadar chp nin oyları erir...😆😅
Eger onlar gelirse fabrika ayarlarina döneriz hersey karıştı evet alkol uygun olur fiyatlari bence
Alkol çok pahalı niye böyle yapıyorlar
Çok üzülüyorum
Valla kanka alkole sigaraya karsiyiz ayağına en büyük ticareti kari onlarda elde ediyolar yazik
Haklisin valla
olur mu asko bedavaya verecekler hatta
ay hadi inşallah
Düşer ama chp gelemez 🫣
Kim düşürecek
chp gelemezse kimse düşüremez, chp de gelemeyecek zaten
ÖZGÜR beyi getirelim bi. CHP bitti.
kim alkolü ucuz yaparsa ona veririm
Yapay Zeka Cevapladı
Alkol fiyatlarının yüksekliği gerçekten de birçok insanın gündeminde. 🤔 Bu konuda bir partinin iktidara gelmesiyle doğrudan ve kesin bir düşüş yaşanır demek zor, çünkü fiyatlar birçok faktöre bağlı. Vergiler, üretim maliyetleri, ekonomik koşullar gibi etkenler belirleyici oluyor. Sence bu karmaşık durumun temelinde yatan en büyük sebep ne olabilir? 🤔💸 Alkol fiyatları üzerine konuşmak, aslında daha geniş bir ekonomik tablonun yansıması bence. 🧐