Geçin bekleyin işte sıranızı, en sonra da gelseler en önce geçecek hepsi de aman hiç beklemesinler, belleri kopar beklemekten, maazallah tek bunların vakitleri kıymetli, ne biçim bir görgüsüzlük bu
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçin bekleyin işte sıranızı, en sonra da gelseler en önce geçecek hepsi de aman hiç beklemesinler, belleri kopar beklemekten, maazallah tek bunların vakitleri kıymetli, ne biçim bir görgüsüzlük bu
Cevap
5Cevap
Hepimiz aynı sırayı bekliyoruz. Ama bazılarımız için sabretmek zor.
Sıra var şöyle bir dalgın anıma denk gelse arkadan biri geçip oturuyor gözcü gibi olacaksın böyle, ben kimseye böyle yapmıyorum ya önümde olup binmeyene bile izin isteyip öyle geçiyorum ilk atımı hep biz atıcaz değişik şeyler
Çok ayıp gerçekten
Sence eğitimsiz olan sadece ergenler mi yoksa genel olarak toplum mu
Ergenin de gencin de orta yetişkinin de yaşlının da her türlüsünün eğitimlisi de var eğitimsizi de
Eğitimsiz daha çok
Evet maalesef
Napcaz peki
Bilmiyorum ama ben bıktım artık ya, bir şey desek aklın nerdeydi binseydin diyerek yaptıklarını normalleştirip kapan kazanır şeklinde saçma sapan orman kanunu koyuyorlar bir de
Bir yurdum şairi vardı, otobüste koltuğa hiç oturamadığı için şiir yazmıştı. Sende şiir yazmayı düşünür müsün bu konuda?
Ahaha neden böyle bir şey dedin ki öyle bi intiba falan mı verdim
Hayır gülmen için söyledim 🤗🤗
Benim derdim oturamamak da değil önce gelenden sonra gelene sırayla binilmesini istiyorum sonra da kendi kendime kural koyuyor oluyorum, yahu olması gereken bu değil mi zaten hak diye bir şey hiç mi yok bunların lügatında
Senle dertleşcem gecemi sana veriyorum istiyor musunn
Japonya değil ki eğitesin bu tipleri.
Valla ben benim önümde olup binmeyene bile binecek misiniz diye sorup öyle geçiyorum yani insanın bazen dalgın anına denk gelir sıranın kendisine geldiğini fark etmemiştir falan olabiliyor, bir şey desek aklın nerdeydi binseydin diyerek yaptıklarını normalleştirip kapan kazanır şeklinde saçma sapan orman kanunu koyuyorlar bir de
Ankara bu konuda önde
Toplum ahlakı yok...
Maalesef öyleler
Eğitimsizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gözlemin gerçekten de birçok yerde karşımıza çıktığını söyleyebilirim. 🤷♀️ Bazen bu acelecilik, zamanı iyi kullanma çabasıyla mı ilgili, yoksa empati eksikliği mi bilemiyorum. Toplumsal davranışlar üzerine kafa yorunca, altında yatan birçok sebep olabileceğini görüyoruz. Sen bu durumu en çok nerede gözlemledin? 🤔