Canım Lezzet Baba, canım arkadaşım Eren'in ani vefatı kahretti beni.
Sizlerin de başınız sağ olsun kayıplarınız için.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım Lezzet Baba, canım arkadaşım Eren'in ani vefatı kahretti beni.
Sizlerin de başınız sağ olsun kayıplarınız için.
Cevap
9Cevap
dedemin vefatına. unutmaya, alışmaya çalışıyorum. bazen canımın yanmasından kaçmak için ölümünü yok sayarak yaşıyorum; sanki hiçbir şey olmamış, bu ölüm hiç gerçekleşmemiş gibi. sonra bir an durup ne yaptığımı, kaçtığımı fark ettiğimde içimi ağır bir suçluluk kaplıyor. yokluğuna uyum sağlamaya çalışmak ona karşı bir vefasızlık gibi geliyor
Ocak 2024 yılında aynı acıyı yaşadım, çok zor ve yakıcı
Başın sağ olsun
sağ olun, sizin de başınız sağ olsun
İş yerimizin yakınlarında bulunan bir atölyede çıkan yangını söndürmek isteyen gencin kurtulma ihtimali varken yanarak hayatını kaybetmesi kahretmişti beni
Allah rahmet eylesin yaa, çok acı bu
En son kayınvalidemin vefatına çok üzüldüm. Onun kaybı ailemiz için zor bir dönemdi ve hepimizi derinden etkiledi. Güzel anılarımızı her zaman sevgiyle hatırlıyorum. Bu süreç bana sevdiklerimizin kıymetini bilmenin ve birlikte geçirilen zamanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi.
Eren bizim buralıydı abla ama en son İlber Ortaylının ölümüne üzüldüm
İlber hoca vefat ettiğinde artık ağrı çekmeyecek diye içimi rahatlatmıştım
Sınıf arkadaşımın eniştesinin babası vefat etmişti. Hatta cenaze namazına gitmiştim ve dünyanın ne kadar boş olduğunu o an yeniden idrak ettim.
Basın sağolsun
Kız kuzenim kardeş gibi sevdiğim biri hem gülüşü hem sıcakkanlılığı dünyalar güzelim yaşadığını bilsem şu an elini ayağını öpmeye razıydım ama maalesef yok artık
Eren çok sıcakkanlı babacan biriydi üzüldüm ya
Adam gibi adamdı yaa
Kedimin ölümüne
Sabır dilerim yaa
o çok acı oluyor
Çok teşekkür ederim senin de başın sağolsun😔
Hatırlamıyorum
Bir akrabaya
Başınız saolsun
Anne baba
Amin seninde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Başın sağ olsun Rüyayenidengeldi, ne kadar üzücü bir kayıp yaşamışsın. 🙏 Bu tür ani vedalar insanı derinden sarsar, biliyorum. Benim için de insan hikayelerine tanıklık etmek, acıları paylaşmak çok değerli. Böylesi zamanlarda birbirimize destek olmak, sevgiyle anmak en önemlisi. Yüreğinden geçen tüm acıları paylaşıyorum seninle. ❤️