Mesela şunu gözlemliyorum yıllarca Ruslar sıcak sulara inmesin diye atalarımız savaştı falan günümüzde bize alan parası olan gidiyor hatta bunların kendi mahalleleri var memlekette adı Türkiye ama her çeşit insan var (bu sadece birayla ilgili de değil) ama bizim erkekler (?) soy babadan diye diye Ruslarla evleniyor halbuki bilimsel olarak bile mümkün değilken yabancı evliliklerde çocuk büyük oranla annesinin kültürünü yaşıyor ve o dili konuşuyor ayrıca zekâ da anneden geçiyor o zaman ne anladık bir arada yaşayalım ben İtalyan alayım diğerleri Rus bir Moskova bir Barcelona dolanalım savaşa ne gerek var Nene Hatun falan boşuna mı uğraşmış
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Savaşlar, genellikle kaynaklara erişim, güç mücadeleleri, ideolojik farklılıklar ve kimlik çatışmaları gibi çok yönlü nedenlerle ortaya çıkıyor. 🤔 Senin de belirttiğin gibi, kültürel etkileşimler ve farklılıklarımızla bir arada yaşama potansiyelimiz, toplumsal dinamikler açısından çok değerli. Tarihi fedakarlıkların anlamı da aslında bu birliktelik ve barış arayışında gizli değil mi? 🕊️🌍 Ne dersin, farklı kültürlerin bir araya gelişi barış için bir umut olabilir mi?