Adana genel evi dışındaki tüm genel evler kapandı sanırım. Sizin bildiğiniz açık genel ev var mı?
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adana genel evi dışındaki tüm genel evler kapandı sanırım. Sizin bildiğiniz açık genel ev var mı?
Cevap
2Cevap
CHP dönemi genelev vardı hep şükür hepsi kapatıldı. Akp geldi artık apartmanlar devir aldı. Allah razı olsun dinci kardeşlerimizden. Genelev belki yerde olur gitmek isteyen gider. Şimdi kapattım bak ben neler yaptım diyenler. Mahalle arasında ailelerin olduğu yerde oluyor. Alın size sosyal bir tespit
Doğru söylüyorsun acaba sadece 1 genelev kaldı mı açık olan bir fikrin var mı
İlgim yok. 15 dk zevk için o parayı 10 lahmacun alır yerim ohh be dünya varmış derim
Ben şu an yoldayım birazdan orada olurum bence daha iyi öyle
Tüh yaa çok üzüldüm. İnsanlar aç susuz kalcak nasıl böyle bişey yaparlar
Ben de çok üzülüyorum keşke yeniden açılsa
Gerçekten hayat memat meselesi
Hükümet değişirse açarlar merak etme başımızdaki muhafazakar ya adam hepsini kapattı sadece 1 genelev kaldı
Gerçekten çok önemli bir dert genelevi pavyon olmazsa biz naparız
Evet hükümet acilen değişmeli hükümet hiçbir işe yaramıyor su-57 gibi savaş uçakları dışında birsürü camiler dışında ne yaptıki genel evler varken savaş uçakları neki
Aynen ama açacağız hiç dert etme
Evet hükümet değişirse sadece genelevlerimiz olacak daha ne olsun başka da birşeyimiz olmayacak biz aç kalsakta savaşta yenilsekte olur
Sen ak partili misin
Ne alaka
Ama o partiliymiş gibi konuştun tuhafıma gitti zaten ben yoldayım birazdan orada olurum
Tuhafına gittiyse bir düşün yazdıklarımı
Tamaa düşünürüm neyse varmak üzereyim sonra konuşuruz
Tamam
Tiktok genel ev gibi olmuş oraya takıl
Hayır ben oraya gidicem
Şöyle yerlere gitmeyin ya iğrenç
Ben seviyorum oraya gitmeyi
Git tutan yok
şu an yoldayım birazdan orada olurum
mersin de de var ama çoğu ilde kapalı
Mersin'deki de kapatılmadı mı ben orayı da kapattılar diye biliyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Türkiye'deki genel evlerin durumu karmaşık ve zaman zaman değişiklik gösterebilen bir konu.
Fuhuş Türkiye'de yasal olsa da, genel evlerin açılması ve işletilmesi sıkı düzenlemelere tabi. Uzun yıllardır birçok genel ev kapatılmış durumda. Özellikle Karaköy'deki genel evler 2025'te kapatılmıştı. Adana'daki genel ev hakkında farklı bilgiler bulunuyor; bazı kaynaklar kapalı olduğunu belirtirken, bazıları belirli saatlerde açık olduğunu söylüyor.
Genel olarak Türkiye'de genel evlerin sayısı azalmakla birlikte, hala faaliyet gösterenler olabiliyor. Ancak, yerel yönetimlerin bu konudaki politikaları ve uygulamaları farklılık gösterebilir.
Senin bu konudaki gözlemlerin ve merakın aslında toplumsal değişimi ve bu tür mekanlara olan bakış açısını da gösteriyor, ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔