Devletimiz neden bütçesini böyle boş işlere harcasın değil mi?
Sizce "g. evler" kapatılmalı mı, neden?
Devletimiz neden bütçesini böyle boş işlere harcasın değil mi?
Öncelikle bu bir soru değil onu belirteyim çünkü ciddi anlamda soru soran birisi durduk yere kendi görüşünü empoze edecek şekilde açıklamanın sonuna savunanlar hakkında yorum yapmaz. Ben hiçbir zaman cinselliğe meyilli olmadım. İnan veya inanma bu beni bağlamaz lakin sana tek bir cevap vereceğim ki bu da benim cevabım değil. O söylediğin evlerde çalışan birinin canlı yayında söylediği şeyi sana söyleyim. Zamanında Ankara'da kapatılan bir genel evde çalışan kadının o zamanlar orayı kapattıran hakkında canlı yayında söylediği sözler: " Kimse bizim ne yaşadığımızı ne iyi yönde ne kötü yönde sorgulayamaz. Bu adam burayı kapattı. Burası bizim çalıştığımız yerdi. Onca kadının ekmek yediği yerdi ve kimsenin bunu yargılamaya hakkı yoktur. Biz bunca kadın bir araya gelsek bile bu ve buna destek veren insanlar gibi bir çocuk yapamayız." Kısaca söylemem gerekirse bu yerlerde çalışan insanlar bunu yapmayı tercih etmişse ne sana ne de bana laf söylemek düşmez. Herkes diyor ki zorla çalıştırılanlar da var. Bostan korkuluğumusunuz kardeşim? Şikayet edin yazana kadar. Madem böyle bir şey olduğunu biliyorsunuz ne diye konuşup duruyorsunuz hala? Sen boş iş olarak görebilirsin bende boş iş olarak görebilirim lakin bu işte çalışan insanların kendi tercihleri bunlar. Kimseye laf düşmez.
Sorumu paylaşıp görüş istedim, aynı zamanda görüşümü de belirttim. Aksini savunana, karşıt görüşümü söyleyip cevabını almak istedim. Gayet açıklayucı ve mantıklı bir yorum yapmışsın yalnız zorla tutulanlar hakkında da duyduklarım var, çıkıp aksi bir şey yapma şansları da çok düşük. Bu konulara şu an için müdahale edebilecek pozisyonda değilim ama az kaldı. Tabii ne kadar mümkün, soru işareti
Olaya hangi açıdan bakacağımız ile alakalı bir durum. Bazı şeyler ahlaki yozlaşmaya götürdüğü için devlet eli ile yapılması tabiki yanlış. Ama devlet yasaklasa yine yapılır mı? evet yapılır.
Dini inancımız gereği emri bil mağruf ve nehyi anil münker yani iyiliği emredip kötülükten men etmek gerekir bu da devletin görevi sayılabilir. O nedenle en azından bu işleri bu kadar kolaylaştırmak yerine bunları daha zorlaştırıcı engelleyici tavır takınabilir devlet.
Ama yapmazsa da yapmayabilir çünkü bir islam devleti değil Türkiye. Sadece zina değil, kumar da devlet eli ile oluyor, faiz de... Yani sadece buna takılıp kalmamak gerekiyor o yüzden.
İşin özeti kapatılıp kapatılmaması çok fark etmez. Bu ülkenin kendisi genel ev halkta çalışanları diyorum sadece <3
Fuhuş evrensel bşy, sadece ülkemizi kapsamaz. Resmi olarak kadın ticaretini meşru kılmak daha saçma, en azından cezası olur
Kim çocuğunun yarın oraya yem edilmesini ister
Ben dini açıdan yaklaştım başkası sosyal açıdan başkası başka açıdan yaklaşabilir. Tüm açılardan bir kişinin olaya yaklaşması zor :)
İnsani açıdan yaklaşmak, bunun tarafı yok
Cevap
33Cevap
Kadınların istismar edildiği bok çukurları, sadece kapatmak değil yeniden açılmasını engellenmek adına da bir şeyler yapılmalı.
Kimi s*keceğiz o zaman diyecek insan müsveddeleri de sırayla birbirini s*ksin hayat bayram olsun.
puhahahahahaaa
Sahane yorum. 👏👏👏
Aynen öyle. Gay olsunlar 😛
Allah ımm insanlık hala yaşıyor
👏👏👏👏
hahaha süper fikir
İzlemiştim. Aksini savunanlar izlese de fayda etmez
Evler kapatilsin da bizi mi.. Diyenler talepkar olup oralarin varligindan memnun olanlar lutfen biraz zaman ayirip videoyu sonuna kadar izlesin insanligindan utanmayacak varsa devam etsin.. Soz biter video konusur (!)
Devlet bilerek kapatmıyor zaten çoğu genel ev'de artık ülkede yasal hale getirildi bu yüzden devletin bir bildiğinin olduğunu düşünüyorum hem o evlerden binlerce lira vergi ve değişik paraların toplandığını da hesaba katarsak aslında neden bu zamana kadar kapatılmadıklarını anlamanın pekte zor olmayacağını düşünüyorum ama tabii ki benim kişisel şahsi görüşlerime sorarsanız ben kapatılmasını isterim ama bu seferde sapıklık olaylarının artacağından bir korkum var onuda belirteyim :)
Kapatmak istediler baktılar yamyamlar çok ve bu ülkede karışıklık en son istenecek şey, şimdilik azaltmakla yetindiler
demirel cevaplamış zamanında
https://tammakale.com/wp-content/themes/ohaber/thumb/timthumb.php?src=https://tammakale.com/wp-content/uploads/2018/12/Screenshot_26.png&w=650&h=365
süleyman demirel e soruyorlar kapatalım diye öneri veriyorlar heee kapatalım da bizi mi diksinler diyor :D
Yani bu dksnlerden biri sen mi oluyorsun
bu yorumdan ne anlıyosan ufaklık :D ön yargılarınla mutluluklar
Sözün senin özetindir
peki ufaklık :D heryer genel ev gibi kapatılsa ne olur kapatılmasa ne olur
Gönüllüler takılsın
kapansa ne olacak, genel ev mi kaldı sanki, şişli ve beylikdüzünden geçerken hayat kadınları face instagram bulup mesaj atıyor. anlamdım onu nasıl yapıyorlar ama yapıyorlar.
Kapatılırsa eğer ülkedeki taciz ve tecavüz oranı daha çok artacak. Adamlar kime saracaklarını şaşırırlar.
Kalsın zaten bize ne, namuslu erkeklere ne? Çalışan memnunsa bir şey yapılmas
Bana göre kapatılsın. Ama toplumuzun erkeklerinin uçkuru tavanda olduğu için bir yola başvururlar ne yazık ki.
Süleyman demirelin bu konuda meşhur bir sözü vardı
Kapatalım da billet bizimi s.. sin
Şahsi fikrim kapatılmalı
Erkeklerin oldugu g. ev acilsa keske. Paramizla degilmiii baciim ;) esya gibi kullaniyorlar ya haniii.
Kadina saygi yok esya gibi goruyolar. Parasiyla degilmi diyolar bide.. aynisini kadinlarda desin isterdim. (Herkes icin demiyorum)
@melihhh94 sen anlamadin ne demek. istedimi
Kapatılmasın sonra tecavüzler artıyor ondan dolayı kapatılmasın diyorum..
Kapatılırsa, kayıt dışı çok fazla olay oluşur. Önünü almak zor olur.
Süleyman Demirel zamanında cevabı vermiş;
"Genelevleri kapatalım da halk bizi mi s... ksin"
Kendini bilmek iyi bşy galiba
orayı seven insanlarda var.. ekmek kazanan insanlarda var... napacaklar damacanaya tavuğa mı kelkinsiner
Sen de sevecek daha güzel şeyler buluver
hiç gitmediğim bir yer bilemicem orasını ama müdavimleri. vardır mutlaka :D :D
Zaten burada yazan kimse gitmiyorMUŞ
yok gerçekten asla gitmem... evlenmeden olmaz
Ortalıkta abaza dolu olacağına, kapatılmasından ziyade, daha fazla olmalı bence
Ellerimiz nasır mı tutsun hem devlet malı değil onlar vergileri bayada yüksek anlıyacağın fevlet bu işten para kazanıyor
Polisimiz keyfi için mi nöbet tutuyor
bir orası mı var nöbet tuttukları sence?
Ne demişti süleyman demirel? "Genekevleri kapatalim da millet bizi mi s*ksin "
Kapatılmamalı o zaman insanlar daha çok azgınlaşır hatta kamulaştırılmalı kampanyalı olmalı
Hahaaaa ee?
Ne ee mesela gidicez 2 alana 1 bedava 100 liraya 3 hatun harika değil mi 😃 bide evlilere hatun yok al sana kral kampanya 😃
Sonra dinde 4 evliliği eleştirirler
Eleştiren yok bakabiliyorsa alabilir bu kadar basit ama tek bir kadının bile kocaaaam evde süt bitti deme lüksü yok istediğin gibi konuşalım ben sandığın gibi sapık veya bir şeye meyilli biri değilim o evlerle de en ufak alakam yok bakirim
Kapatılsında tecavüzler çoğalsn. Boş konuşmayın şu an şu ülkede tecavüz olaylarının çoğu cinsel istekten oluyo. Bence çoğaltılmalı
Kapatılsın. Türk erkeklerinin % 90'ı tecavüzcü potansiyeline sahiptir. Bu sayede o % 90'ı tespit edip idam ederiz!
Kendinizi de yerin dibine sokun sonra kızlar niye brğenmiypr
Kadınların bir eşyaymış gibi kullanılması kötü bir durum bu yüzden kapatılsın diyorum
Giden yok zaten çok bitikse giderler eskort dolu heryer
Zaten kapanmadı mı 🤔
Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda girişim başlattı ama anca azaltaltabildi, yamyamların bu kadar çok olduğunu bilmiyordu
Nasıl yok ya
Benim ilgim olan bir konu değil...
kapatalım da vatandaş bizi mi s...
Kapatılmasın bursada kapandı işin kontrolü kalmadı
O gidenleri toplayıp on yıl ceza kescekler, ne güzül olur
Giden tercih ediyor yasal olarak yapıyor sorun bunu gayriresmi yapanda ve o cevrede
Sorun bunun resmi kabulü
artık hryer genel ev hangi birini kapatsınlar.
Kapanırsa iki kartı fuhuş artar
Yani kendini büliyorsun
Benim işim olmaz ordada
Hadi diyelim kapattik sosyal evleri napicaz😂😂
aksine bence daha çok açılmalılar
Sürekli müşterimiz burda
ne alaka simdi
verceksen kapatılsın
Gönüllü çalışırım diyorsan kapatılmasın
Beni tanısan önümde saygıyla eğilirdin. Neyse
Genel ev mi kaldı her yer randevu evi zaten
Genel eve giden kaldimi ki?