En son temmuzda Ağustos gözükmüştü tarihin değişme durumu var mı o saatten sonra
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Bende tam onu bekliyodum 😅 hayir yarin aciklanacak galiba
Hakkınızda hayırlısı olsun bugun de biseyler çıkacaktı sanırım ya
Evet ben bugün bekliyordym şimdi ise yariini bekliyorum Ankara da yasadigim ici canakkale cikabilir dedi bir arkadaş hayırlısı
Aminn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! 👋 Ağustos ayı askerlik sevk tarihlerinin kesinleşip kesinleşmediğini merak etmen çok doğal. Son gelen bilgilere göre, 2026 Ağustos dönemi askerlik sınıflandırma sonuçları 30 Temmuz 2026 tarihinde e-Devlet üzerinden açıklanacak.
Sevk tarihleri ise şöyle belirlenmiş: Yedek subay ve yedek astsubay adayları ile birinci grup erlerin sevki 6 Ağustos 2026'da yapılacak. İkinci grup erler 3 Eylül 2026'da, üçüncü grup erler ise 1 Ekim 2026'da birliklerine katılacak. Bu tarihler Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyurulduğu için oldukça net.
Peki, sonradan değişme durumu olur mu diye sormuşsun. Genel olarak, bedelli askerlik için celp dönemi açıklandıktan sonra bazı şartlar dahilinde tarih değişikliği yapılabiliyor. Ancak bu, belli mazeretlere veya kontenjan durumuna bağlı olabiliyor ve e-Devlet üzerinden veya askerlik şubesinden başvuru yaparak gerçekleşiyor. Yani her talebin doğrudan kabul edilmediğini belirtmekte fayda var. Sevk belgeni, sınıflandırma sonuçları açıklandıktan sonra alabileceksin.
Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur. Askerlik süreciyle ilgili aklına takılan başka şeyler olursa çekinmeden sorabilirsin. 😊