AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yolda gecen gun de sayiliyor. Bazi arkadaslar askerlik yapmamis sanirim bilmiyorlar
Teslim olunan gun baslamiyor yani bilgin olsun
çok teşekkür ederim bir de 180 gün mü tam olarak? 182 diyenler de vardı kafam karıştı ya
Ay farkindan dolayi 180 183 arasi degiskenlik gosterir
Nereye düştü kardesimiz?
ayın 22 si sevk tarihiydi. sivasa gitti 6 ay yapıcak. sizden ricam 180 gün mü 182-183 gün mü oluyor hesaplama şansınız var mı acaba çok sevinirim yardımcı olursanız
Ablam beni ugrastirmasan olmaz mi be, o kadar kotu yorgun durumdayim ki
Dur bir bakayim tamam
181 gun olarak hesapladim. Sen yine bakarsin sonra
tamamdır çok teşekkür ederim
Sivasta egitim genelde serttir. Disiplini yüksek bir yer. Ama guvenlidir.
Ben manisa komando tugayinda yaptim. Igdira gonderdiler kışın. Daha sonra cavusu dovunce huduta sevk ettiler. Sinira sifir noktasi. 20 kilo yukle 3 km gece 12 de gidip 6 da geliyordum -15 20 derecede. 3 kisi gidiyorduk uzak emniyete.
Komando olarak yapmiyorsa guzel yere duser. Komandoysa sinira gonderilir yuzde 95 oraninda
Gule gule gidip gelsin
sivas’ta acemi birliğini yapıyor şu an. usta birliği nereye düşer hiç bilmiyorum ama çoğunun ki sınıra düşüyormuş sanırım. ondan çok korkuyorum bişey olursa diye olmaz değil mi ya
Peki tankci mi? Topcu mu? Komando mu? Bilgin var mi?
şu an er asker bir görevi yok
sizce en kolayı hangisi ben hangisini ona önermeliyim
Korkulacak bisey yok oncelikle onu belirteyim. Biz de gittik yaptik. Zamaninda kiz arkadasim vardi senin gibi iyi kalpli. Her gun arardi beni. Zorluk yasadim. Benim yaptigim yer sıkıntılıydı. Makineli nisancisiydim. Bir de komando tugayi cikmasi oldugumuz icin, yuruyerek kimsenin gidemeyecegi noktalarda e kisi devriye atardik muhakkak gecenin 3 4 ü.
O an inan insan olumden korkmuyor.
O siralar azerbaycan ermenistan savasi da vardi. Sinir noktasinda yangin cikmis, ben de komutana haber gectim. Herkes uyuyor gececi biziz musait olan atm, 3 kisi elimize alio gittik. Ben pusu kurduklarini dusundum. Bi andan ailem aklimdan geciyor diger yandan kiz arkadasim falan. Bunlar bize sikacak dedim icimden. Ama o an gram olum korkusu yok. Mevzu vatan topragi, neyse ilerledik, hemen aras nehri karsisinda ermenistan daki araziler yaniyormus. Rus birlikleri falan vardi. Soyle bir bakistik. Yangin sonduruldu 3 saat sonra donduk. Lakin annemiz aradiginda her zaman her seyin mukemmel oldugunu soylerdik her zaman :)
Ah ahh, cok guzel anilar birakri askerlik bende. Emin ol erkek arkadasinda da oyle olacak. Korkmana gerek yok bitirip gelecektir tek gereken sabir.
Ablam sen öneremezsin ki :D askeriye neyle gorevlendirirse o olacak. Universite sinavi gibi degil. Haha cok tatlisin ya
Sivas birligin adini soylersen tam olarak neyci fikir yurutebiliriz
inşallah sağ salim gelir çok dua ediyorum. 5. piyade er eğitim tugayı diye geçiyor sivas merkez de
O da bizim gibi hudutcu yapacak buyuk ihtimalle. Ama anadolu oldugu icin buyuk ihtimal kibris, bulgaristan yunanistana sinirina da gonderilebilir. Dua et ki kısa denk gelmemis. Ben hepten şanssizdim. Direk ermenistan da yaptim kış ayi dogunun en soguk oldugu donem.
Korkulacak bisey yok endisen olmasin gidip gelir.
Hudut birliginde biraz uykusuz kalir o kadar. Malum hudutcunun gecesi gunduzu yok 5.5 saat uyuyorduk biz
Simdiden Allah kavustursun. Endise edilcek bisey yok. Bilgin olsun. Rahat uyu. Dua et tabi ki herkes icin dua etmelisin. Bana da et :)
Kendine iyi bak hayirli aksamlar. Nereye dusecegini de 1 ay sonra bana yaz. Merak ettim. Hayirlisi olsun simdiden.
çok zor gerçekten ben ona hep söyledim bedelli yap diye ama parasına kıyamadı. çatışmalara falan er askerler girmiyor değil mi? profesyonel olanlar giriyor sanırım ben ondan korkuyorum
Girmez korkmana gerek yok.
Sevk gununden itibaren askerlik baslar
Teslim olduğu gün başlar
Sevk
Gidilen gün başlar
Ha soruyu eksik okumuşum sevk günü başlar
Sevk