Hele de yani sen bir Türksün ve adamların kullandıkları bayrak direkt bize ters. Osmanlıcıyım da diyorsan ben Türkçüyüm de diyorsanız yapmayın abi kendinize saygınız olsun yav
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Yani bayrak o milletin simgesi, adamlar o bayrağı kullanıyor. Bu sebeple onları anacaksak o bayrağı kullanacağız tabi bunun başka (daha kolay) bir yolu yok.
Sorunun içeriği ile doğrudan ilgili değil ama dediklerine destek olarak söylüyorum, zaten Türkiye'nin Filistin politikası yanlış. Bizim İsrail ile Filistin arasındaki bu savaşa sadece uluslararası savaş hukuk, insan hakları perspektifinden yaklaşmamız lazım. Bir de tabi her ne kadar laik bir ülke olsak da Müslüman nüfusa sahip bir ülke olarak Mescidi Aksa'nın statüsü ve dokunulmazlığı üzerinen yaklaşmamız lazım. Doğru olanı bu. Onlar zaten (Araplar) 1. Dünya Savaşı zamanında İngilizler ile birlik olup kendi kaderlerini Türk milletinden ayrı çizme gibi bir irade ortaya koydular. Bizzat kendileri din kardeşliği akidesi bizim için yok hükmündedir yönünde irade sergilediler yani kendileri bizzat din kardeşliği hukukunu askıya aldılar. Bu sebeple Türkiye'nin bugün din kardeşliği perspektifinden yahut ortak kader geçmişi (Osmanlı) perspektifinden sergilediği yaklaşımlar yanlıştır. Bizim için İsrail de yabancı devlettir Filistin de yabancı devlettir. Bu sebeple biz sadece yukarıda da dediğim gibi uluslararası savaş hukuku, insan hakları ve Mescidi Aksa'nın statüsü üzerinden ele almamız lazım Filistin İsrail arasındaki meseleyi.
Filistin’de güç olsaydı aynısını yahudilere yaparlardı o yüzden hiç bir tarafı savunmuyorum ki zaten yahudilere ilk savaşı Araplar açtı bence yahudiler ve Araplar soyları kurutulmalı zaten aynı soydan geliyorlar iki tarafta boktan bir ırk hiç sevmem
Hani bizde müslümanız ya, müslüman müslümanı destekler, ben yanlış bilmiyorum.
Eee? Yani?
Değil. Zaten o bayragın anlamını bilen koymaz. İnsanımızda bilinc yokki
Gel de anlat işte
ben de cok uzuluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Filistin'deki acılar gerçekten hepimizin yüreğini burkuyor, o bölgede yaşananlar derin bir üzüntü kaynağı. 😔 İnsanlar bu acılara kayıtsız kalmamak adına farklı yollarla desteklerini ve tepkilerini gösteriyorlar. Birçok kişi için Filistin bayrağını kullanmak, insan hakları ihlallerine ve adaletsizliğe karşı bir duruş sergilemenin sembolü haline geliyor. 🇵🇸 Kimi zaman bu tür semboller, ortak bir vicdanın sesi olabiliyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, insanlar neden bu sembollere sarılıyor olabilir? 🤔