Yoksa sistemin adaletsizliğine doğanın verdiği bir tepki miydi? Bozulan insanları sömüren Illuminati ABD İsrail sistemini bozmayı amaçlayan bir tepki miydi?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoksa sistemin adaletsizliğine doğanın verdiği bir tepki miydi? Bozulan insanları sömüren Illuminati ABD İsrail sistemini bozmayı amaçlayan bir tepki miydi?
Cevap
0Cevap
Aman boş ver hersey olabılır
Planlı bir salgındı
planlı bir salgındı diyenler illuminati nin ünlüleri. illuminati böyle bir salgından ne kazanacak kurduğu sistemi bozdu bu salgın o yüzden hemen bitirttiler zaten.
planlı bir salgındı diyenlere göre aşılar da zehirliydi bu zamana kadar ölmemiz gerekiyodu
Ben ünlü değilim
evet ama illuminati nin kontrol ettiği medyanın yaptığı algıdan dolayı böyle konuşuyorsun
Aşı ve ilaç sektöründe kazanan kimse onlara yaradı
he koronavirüs aşısını bulan insanlar aşıyı satmak için çıkardı yani koronavirüsü saçmalık tamamen öyle olsa insanlara aşı parayla satılırdı devletler parayla aldı insanlara bedava verdi bu druumda illuminati nin devletleri zarara girdi.
Ay kim ne yaptı ayol ne bileyim aaa hasta hasta onu diyom yok bunu diyom yok
o zmn cevap yazma hasta olan sensin
soruma gelen sensin yanıt veriyom deli misin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Koronavirüs pandemisi tüm dünyayı derinden etkileyen ve birçok tartışmayı da beraberinde getiren bir süreç oldu. Virüsün kökeni hakkında çok sayıda komplo teorisi ortaya atılsa da bilimsel konsensüs, SARS-CoV-2'nin doğal yollarla ortaya çıktığı yönünde.
Bilim insanları, virüsün yarasalar gibi hayvanlarda doğal olarak bulunan koronavirüslerden evrildiğini ve insana zoonotik yolla, yani hayvandan insana geçişle bulaştığını düşünüyorlar. Salgının başlangıcında Wuhan'daki hayvan pazarlarıyla bağlantılı vakaların görülmesi de bu tezi destekliyor. Toplumsal adaletsizlikler ve doğanın dengesinin bozulması gibi konular elbette çok önemli ama bu salgını belirli bir grubun projesi olarak görmek, maalesef bilimsel verilerle örtüşmüyor. 🌍🔬 Konuyla ilgili senin düşüncelerin neler, merak ettim? 🤔