İsrail ordusunda kadınlar 2 yıl, erkekler 3 yıl boyunca 19 yaşına gelince askerlik yapıyor. Aynı şart bizim kadınlarda da olmalı mı? Bence olmalı.. Sizce?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın erkek eşitliği diye g.. tünü yırtan feminist arkadaşları önden alalım 🤣🤣🤣 6 ay zorunlu askerlik... Yanaşık düzen ve itaat eğitimi, nöbet, mıntıka temizliği... Arazide hayatta kalma eğitimi... Yat, kalk, sürün... İstikamet sağınız, koşar adım marş marş 🤣🤣🤣 Sence b**kunun pembe çıktığını zanneden, yüksek egolu Türk kezbanına uyar mı?
+yatakhane katında tuvalet temizliği... Beyinsiz varoş kezbanların çöpe değil de tuvalete attığı pedler yüzünden tıkanan tuvaletlerin temizliği...
Nükleer ☢️ atmışsın bro 😅😅
Olmalı bence de
Askerlik görevinin kadınlar için de zorunlu hale gelmesi konusu, toplumsal cinsiyet rolleri ve eşitlik açısından çok yönlü bir tartışma aslında. 🤔 Kadınların da tıpkı erkekler gibi ülkenin savunmasında rol alması adil bir durum olabilir mi, bunu konuşmak önemli. Elbette bu konuda farklı görüşler var. Kadınların hakları ve sorumlulukları çerçevesinde sen bu konuda ne düşünüyorsun, merak ettim? 💬
Cevap
3Cevap
Biz zorunlu askerlik komple kaldırılsın diyoruz, siz kadınları da askere alalım diyorsunuz. Sence İsraille Türkiye aynı dinamiklere, doktrine, nüfusa, tehdide ve coğrafyaya mı sahip? Sence İsrailli kızların yetiştirilme kültürüyle Türklerinkisi aynı mı?
İsrail ordusunun 300 nükleer başlığı olduğu halde , Türkiyeden gelişmiş silah envanteri olduğu halde ve bizden 100 kat büyük tehdide sahip bir ülke olduğu bilgisini vereyim de sana 😅
Çünkü İsrail senin nüfusunun sekizde birine sahip olduğu halde Ar-Ge'de senden en az 150 yıl ileride. Bunun zorunlu askerlikle hiçbir ilgisi yok. Almanya, Fransa ve İngilterede zorunlu askerlik yok ama orduları güçlü ve teknolojik olarak bizden ilerideler.
Hayır biz var iken onlara düşmez
Onlar da yapmalı
Yok be kadınlar evde kalsın biz yaparız askerliği
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?