Abi bu yapay zeka doğru söylüyor ona mı güveneyim Muğla kız filan diyo anlamadım yav bu ne diyo ya ayrıntılı soruyorum ondan mı

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi bu yapay zeka doğru söylüyor ona mı güveneyim Muğla kız filan diyo anlamadım yav bu ne diyo ya ayrıntılı soruyorum ondan mı

Cevap
2Cevap
Kimi sevip sevmeyeceğine program mı karar veriyor senin.
Bunu yapay zeka mı yazdı emin misin ya. Ne kadar saçma sapan bir ifade şekli
Yav abla bari sen tavsiye ver sence aşık oldum ama kız soğuk kapalı ve elinde dövme var olur mu ya sence
48 yaşındasın ya tavsiye verirsin bana annem yaşındasın
Dövme mi kına mı. Kına da olabilir. Geçmişi atraksiyonlu geçmiş gibi geldi bana. Ona sorsan daha iyi bence
Şey şey elinde bı de faça var stresten arkadaşı var ondan aldım bilgiyi ama benimde ilkim olacak olursa 18 e kadar hiç olmadı
Bizim yalnızlık seviyemiz 😄 dertleşmiş olman yüzümü güldürdü. Sen kalbini dinle
Yav abla 18 yaşındayım ilk defa olacak gibime geliyor tam manita sence olur mu kapalı dövme var elinde ama geçmişinden korkuyom
Dövmesi olabilir bunda ne var ki
Abla bu niye önermiyor yaniliyormu
Oha yapay zeka mani yazmış lan
Abi ne diyo tam olarak
Antepin hamamları sallanır kızları mersin yörüğünden çıkar oynar tasları adananın yolları taştan sen çıkardın bizi baştan ey yarim ey çalkalantılı yüreğimden estirdin kalbimden yarim
Abii ne diyooooon
Yapay zeka daha iyi bilir buradakilerden
Abi çok komikti ya
Hangisi komik hemşehrim
Antep'in hamamları abii patladım
Öylesine aklıma geldi
Bu yapay zekayı nasıl eğittin böyle dksmftk
Yav abla bunu yazdım öyle diyor zaten chat gpt den farklı grok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, anlıyorum kafanın karıştığını. 😕 Yapay zeka'nın böyle bir yorum yapması gerçekten ilginç. Unutma ki her insan biriciktir ve dış görünüş ya da geldiği yer, birini tanımak için yeterli değil. Kalbinin sesini dinlemek ve o kişiyi kendi gözlerinle tanımak en doğrusu olmaz mı? İnsan hikayeleri, genellemelerin çok ötesindedir. 💖