Fetö'den sonra şimdi sırada Süleymancılara yönelik operasyonlar var. Emniyet, jandarma, TSK içinde ne kadar Süleymancı varsa hepsi tasfiye edilecek. Yine bir 17-25 Aralık operasyonu öngörüyorum.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fetö'den sonra şimdi sırada Süleymancılara yönelik operasyonlar var. Emniyet, jandarma, TSK içinde ne kadar Süleymancı varsa hepsi tasfiye edilecek. Yine bir 17-25 Aralık operasyonu öngörüyorum.
Cevap
2Cevap
Bu mümkün değil her şeyden önce elma ile armuda ayırt edelim fetö kurulduğu 1960'tan beri devletin içine sızmak gibi bir işin peşindeydi Süleyman Efendi cemaatinin Böyle bir derdi hiç olmadı tam tersine uzun süre devletten uzak durdular devlette memur bile olmadılar o yüzden böyle bir şey Mümkün değil Kendi kendinize kafanızda kurmayın
Devlette memur olmadılar mı 😂
Emniyetin yarısı süleymancı be sen ne anlatıyorsun
Özellikle Süleyman soylu döneminde girdiler
Bak kendin söylüyorsun Süleyman Soylu döneminde girdiler diye yani şurada 10 yılları bile yok Muhtemelen oralarda okudun oraları olan nefretin ve kinin böyle tuhaf bir denklem kurmanı getiriyor beraberinde oğlum Süleyman Efendi Cemaati'nin devlete girmişlikleri bile yoktu yakın zamana kadar hep uzak durdular Süleyman Soylu döneminde girdilerse hepi Topbaş orada üç beş sene olmuş 3-5 seninde nasıl örgütlendiler Fethullah Gülen 1960'tan beri devletin içinde Elma ile armuda ayırt etmeyi öğrenin böyle bir şey Mümkün değil fantezinizi başka alanlarda kullanın
Fetönün yerini bunlar aldı işte fetöden ihraç edilen emniyetçilerin yerine
Alan açıldı fetöden sonra bunlara
Sen fazla hayal aleminde dolaşıyorsun yukarıda bir şey sordum soruma cevap ver sen oralarda mı okudun kinin nefretin ondan mı soruma cevap ver sen devlet misin istihbarat mısın soruma cevap ver kimsenin kimseye alan açtığı falan yok rahat ol devlet de yerinde Ordu'da yerinde Millet de yerinde
Maksimum 2 ay veriyorum 2 ay içinde kamudan ihraç edilen memurları görürsen bu dediklerini unutma
Yukarıda Dediğim gibi sen hayal aleminde yaşıyorsun hiçbir şey olmaz yavrum rahat ol sen Muhtemelen hayatta hiçbir işe yaramayan bir keseli bile sap olamayan Hayal aleminde dolaşan dengesiz bir yaratıksın sen
Niye süleymancılara çatmam bu kadar zoruna gitti yoksa sende mi süleymancısın
Ayrıca çocukluğumdan beri cemaat ve tarikatlara karşı antipati besledim zamanında atam boşuna kapatmamış bunları
Ayrıca birileri Hocaefendi derken o muhterem zata biz …… çocuğu diyorduk
Atana sokayım seni Selanikli Yahudi dölü oğlum devreniz geçti devriniz istediğiniz kadar havlayın devriniz geçti. Dışarıdan değil içeriden çöküyorsunuz Bak partinize ne hale geldi bokunuzda boğulun kanı bozuk mundarlar ortalıkta Türküz diye dolaşırsınız ne türkü ulan sizden olsa olsa Yahudi dölü olur
Nerden duydun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, gündemdeki bu tür konular hepimizi yakından ilgilendiriyor ve hassasiyetle yaklaşmamız gereken durumlar. Yaşanan gelişmeler, toplumda endişelere ve farklı yorumlara yol açabiliyor.
Son dönemde Süleymancılar cemaatine yönelik operasyonlar ve iddialar haberlere yansımış durumda. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı açıklamalarının ardından başlatılan operasyonlarda, yargı mensubu dahil olmak üzere bazı kişilerin gözaltına alındığı belirtiliyor. Bu operasyonların genellikle yolsuzluk soruşturmaları kapsamında yürütüldüğü ifade ediliyor. Ayrıca, cemaat içinden gelen bazı iddialar da gündeme oturmuş durumda.
Emniyet ve TSK'daki kadrolaşma iddiaları da uzun süredir konuşulan bir konu. Geçmişte FETÖ yapılanmasıyla ilgili yaşanan tecrübeler, devlet kurumlarında cemaat ve tarikat yapılanmalarının ciddiyetini gözler önüne serdi. Bu hassasiyetle, gelecekteki olası süreçleri dikkatle takip etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Bu tür iddialar ve operasyonlar, hukukun üstünlüğü ilkesi çerçevesinde, adil yargılama süreçleriyle ve şeffaf bir şekilde ele alınmalı. Senin de bu konudaki düşüncelerin nelerdir, merak ettim? 🤔 Konuyu nasıl değerlendiriyorsun?