Tesettürlülerin asker-polis olması?

Arkadaşlar bu konuyu cidden çok araştıyorum sizin de fikirlerinizi önemsiyorum. Ben tesettürlüyüm kendim isteyerek tesettüre girdim aşırı memnunum. bu yıl ise Kara harp okuluna girdim Allah nasip ederse 4 yılın sonunda asker olacağım. Vazifemiz gereği erkeklerle devre arkadaşlarımızla beraber eğitim alıyoruz sadece kalmış olduğumuz koğuşlarımız farklı. Eğitimlerimizde gerektiğinde beraber yerde süründüğümüz bile oluyor dediğim gibi vazifemiz sonuçta. Tabi ki TSK kadın-erkek olayına dahil oluyor bizleri çok konuşturmuyorlar erkekler ile onlara çok dikkat ediyorlar. Her neyse birkaç araştırma yaptım bir arkadaşın yazdığı şeye denk geldim “kadının yeri kocasının yanıdır onu memnun etmek zorundadır (kocasını), çocuk yapıp ev işleri ile ilgilenmelidir, kadınlar asla üniversite okuyamaz (kadın-erkek beraber aynı sırada oturulduğu için aynı sınıfta bulunduğu için), kadınlar asla asker olamaz olmamalıdır” tarzında yazısına denk geldim. Açıkcası ben evlilik düşünen birisi değilim Allah bilir tabi ki ama allah yazdıysa bozsun evliliği, evlilik düşünmediğim için kendimi geliştirmek istedim ve sevdiğim meslek olan askerliği yapmak için canımı dişime taktım ve kazandım. Akrabalarım da keza aynı şeyi düşünüyor kadından asker mi olur? Nasıl evleneceksin tesettürlü insan evinde oturmalıdır tarzında söylemler duyuyorum hep. Siz neler düşünüyorsunuz?
Tesettürlülerin asker-polis olması?