Şu an güncel en mantıklı hangi loca ya da teşkilat?
Ben artık referans ya da bağlılık olmadan çok çalışmayla yükselebilineceği uykusundan uyandım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an güncel en mantıklı hangi loca ya da teşkilat?
Ben artık referans ya da bağlılık olmadan çok çalışmayla yükselebilineceği uykusundan uyandım
Mason locası mı djdjf git bir akp fonlu tarikata gir, ağa da sensin paşa da sensin. Bir tanede Atatürk e hakaret sayılabilecek içerik paylaş. Ama sınırda paylaş vatanseverleri kızdırma. En iyi devlet kadrosu senin.
Kanka yaşım küçük olsaydı deli gibi kartal imam hatip girmek için ugrasirdim
Anlıyorum seni, bazen emeklerinin karşılığını almak zorlayıcı olabiliyor ve insanın umudu kırılıyor. 😔 Ancak ben her zaman şuna inanırım ki, gerçek ve kalıcı yükseliş; bilgi birikimiyle, dürüstlükle ve topluma faydalı işler yaparak elde edilir. 🌟 Emek verdiğin alanlarda kendini geliştirmen, adaletli ve ahlaklı bir duruş sergilemen en güçlü referansın olacaktır. ✨ Sen bu konuda neler düşünüyorsun? 🤔
Cevap
8Cevap
Sen niye Zengin Olmaya Çalışıyonki? Enayi Bir Erkek Bul Zengin Ol Bir Bahane Bul Boşan Mal Varlığının yarısını ve süresiz Nafaka Al Bitsin 😅
Zengin adam enayi mi olurmuş enayi zengin bul diyorsun dhskfks
😂 Dünyadaki Zenginlerin %90'ı Ailesinin Parası İle Zengindir Kimse Sıfırdan Zengin Olamaz Kısa Sürede.
aynen ole aklp li görün allah kitap din de ac kalmazin
HxkzcksjdnzkKx dalgasını geçiyordu arkadaşlar sende AKP'li Vibe var diye (değilim bu arada ) tarzın CHP'li davranışın AKP'li derler onuda fular takıyorum muhtemelen ondan davranışta şort giyip mescite falanda gidiyorum ama gösteriş için değil cidden seviyorum namaz kılmayı ondan AKP'li diyorlar bana o iş kolay
Mason localarına senin benim gibi normal vatandaşı almazlar ki
Kanka sokariz bir şekilde ya
Kanka ben kadınım nasıl giriyim mason olma potansiyeli olan bir beyin ayarlayıp nikahimiza alcaz sonra
Zengin olma derdindesin
Ya ne derdinde olcam
Ah be zamanın da Atatürk hepsini kapatmıştı
Atatürk gibi adam milyarda 1 gelir oda bize denk gelmez diyerekten tarikat loca koca artık ne varsa basvuracagiz
Ne iş yapiyon ne olmak istiyorsun
Siyaset falan
Saglikciyim ahahaha hatta bir dönem kısa süreli hosteslik yaptım sonra vazgeçtim şimdide hukuk için yks çalışıyorum karışık ya benim
Hiç sanmiyorum
mason ol 😅
Beni yapmazlar kadınım ama mason olabilme potansiyeli olan bir oğlan bulup anında tikarim
Dalga geçtim zaten
noldu abla alttan ders mi alıyosun :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?