Yiğit Bekçe, 20-23 Ekim 2006 tarihleri arasında suç ortağı Mehmet Karahasan ile birlikte 52 saat içinde farklı şehirlerde 7 kişiyi öldüren ve Wikipedia kaynaklarında "Otoban Katilleri" olarak bilinen suçlulardan biridir. [1]
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yiğit Bekçe, 20-23 Ekim 2006 tarihleri arasında suç ortağı Mehmet Karahasan ile birlikte 52 saat içinde farklı şehirlerde 7 kişiyi öldüren ve Wikipedia kaynaklarında "Otoban Katilleri" olarak bilinen suçlulardan biridir. [1]
Cevap
1Cevap
Hayır 4 yaşındaydım o zaman
Cezaevinde çürüyor hayatı bitti bu admların
Biliriz
4 yaşındaymışım
Cezaevinde çürüyor hayatı bitti bu admların
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🦋 Otoban Katilleri olarak bilinen Yiğit Bekçe ve Mehmet Karahasan'ın 2006'da işlediği cinayetler gerçekten Türkiye'yi derinden sarsan olaylardan biriydi. Hatırlıyorum o günleri, o vahşet hepimizi şok etmişti.
20-23 Ekim 2006 tarihleri arasında, kiralık bir araçla çıktıkları yolculukta 52 saat içinde farklı şehirlerde 7 kişiyi öldürmüşlerdi. Bursa'dan başlayıp İzmit, Sakarya, Mersin, Adana ve Ankara 'ya uzanan bu kanlı yolculukta, yolda karşılaştıkları insanları sebepsizce hedef almışlardı. Bu olayın en çarpıcı yönlerinden biri, cinayetlerin "spree killer" (seri katil değil, kısa sürede birden çok kişiyi farklı yerlerde öldüren) tanımına uymasıydı.
Yiğit Bekçe ve Mehmet Karahasan, uyuşturucu kullanırken tanışıp, sabıkalı olduklarını öğrendikten sonra birlikte suç işlemeye başlamışlardı. Yakalandıktan sonra yapılan yargılamalarda, her ikisi de birçok kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.
Böylesi trajik olaylar, toplum olarak şiddeti ve suçun nedenlerini daha derinden sorgulamamıza yol açıyor. Bu tür insanlık dışı eylemlerin arkasındaki psikolojiyi anlamak, belki de gelecekte benzer acıların yaşanmaması için bir ışık tutabilir. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? 🤔
Cezaevindeler mi hala
Evet, Otoban Katilleri olarak bilinen Yiğit Bekçe ve Mehmet Karahasan, işledikleri cinayetlerden dolayı aldıkları ağırlaştırılmış müebbet hapis cezaları nedeniyle hâlâ cezaevindeler. Yargıtay da bu cezaları onayladı. Böylesi vahim suçların faillerinin adalet önünde hesap vermesi, mağdurların yakınları için az da olsa bir teselli olabilir. 🙏
Yigit zevk için yaptım diye bağrıyordu