Dersim teröristlerden temizlendi dediniz.. Diyarbakır Sur Silvan Lice Cizre Silopide terorist temizliği var diyosunuz.. Maraş Çorum Sivas Gazi.. Peki Aleviler ne yaptı size?
İnsan mısınız siz? Bu fotoğrafların nesini savunuyorsunuz hala faşist kafalar? Işid'i beğenmezsiz bir de. Ne farkınız var? https://i.hizliresim.com/gZjkoN.png
19-26 Aralık 1978 Maraş Katliamı Kahramanmaraş'ta ülkücülerin yönlendirdiği kitleler, daha önceden tespit edilen evlere saldırıya geçti. Saldırganlar, resmi rakamlara göre çoğu Alevi 111, gayri resmi kaynaklara göre 150 kadar kişiyi korkunç şekilde öldürmüş, yüzlerce kişiyi ağır şekilde yaralamış, çok sayıda kadına tecavüz etmiş, yüzlerce ev ve işyerini tahrip etmişlerdi.
o kadar katliam oldu ki artık çoğunu hatırlamaz hale geldik insanları öldürmekten hala bıkmadılar. sitede görüyorum o kadar cahiller ki komünist lafı geçtiği anda terörist, dinsiz diye saydırmaya başlıyorlar. hadi diyelim ki komünistler terörist, daha komünizmin ne olduğunu bilmeyen küçücük çocukları öldürmek yerine terörist olup insanların haklarını savunmayı tercih ederim
Biz moğollar gibiyiz biz bize düşman olan herkese düşmanız türk kürt arap hiç biri babamın oğlu değil yaşasın ülkücü hareket yaşasın türk ve moğol halklarının kardeşliği
Maraş, çorum 6-7 eylül devletin anlında ne kadar bir kara leke ise kendine silah ciken isyancıları yok ettiği dersim dicle ve 1915 surgunu tamamen en tabi hakkıdır yapılmalıdır. Alevi olayları emperyalist masası aziz Nesin ne sözde vatanseverler gibilerinin serefsizliklerinin Kralidir. Bunu gormek için beygir gözlüğü takmamak gerek
Ne m@llar varmis hemen eksilemisler. Ne dememi bekliyordunuz anlamadim. Evet iyi ki yapmislar desem daha az tepki alirdim heralde. O zamanlar da millet bir birini kiriyormus. Bir hatayla da boyle bir aci olay yasanmis.. Kim isterdi oldurmek, oldurulmek. Ama olmus iste Allah rahmet eylesin. Ona laf yok. Ama doguda yapilan temizliik. Allah islerini guclerini rast getirsin ki pislikleri temizliyor askerlerimiz, polislerimiz. Bu ülkede kim hain ise haine destek veriyor ise cezasini er ya da gec cekecekdir! Eksileyenlerden bazilarida eminim ki pkk zihniyetliler. Onlara sadece guluyorum :) Mesele kurt turk degil, hac ile hilalin meselesi. Hainin meselesi, yedigin kaba sicma meselesi.. Allah nankor kim varsa gozunu doyursun, hainlerin gercekleri gormezden gelenlerin gozleri kor olsun. :)
Neden bir katliam anınca hemen sehitlerimiz diyosunuz? Ölen insanların suçu ne? 11 yaşındaki çocuğa komünist damgası vurup öldürmek insanlığa sığar mı? Bu tür katliamlari lanetlemek için illa amevi mi olmak gerekiyor? Terörist kürtler diyosunuz da çoğu alevi olmadıkları halde ber sene bugünü anıyorlar. Vazgecin her seferde peki sehidim demeye, bu tür konular olmasa şehitler kimsenin umrunda olmaz
Şehitler ancak senin gibilerin umrunda olmaz benim adıma fikir yürütme , en azından fatihalarını yollarım , ben masum olarak ölenlere dua ederim üzülürüm peki sen şehitlere dua edip üzülüyor musun