Düşünsenize sadece sizi Türkiye tanıyor. Buraya geldiği zaman cumhurbaşkanı olarak karşılanıyor. Diğer ülkelerde turist olarak, normal bir vatandaş olarak geziyor. Çok garip değil mi sizce de?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düşünsenize sadece sizi Türkiye tanıyor. Buraya geldiği zaman cumhurbaşkanı olarak karşılanıyor. Diğer ülkelerde turist olarak, normal bir vatandaş olarak geziyor. Çok garip değil mi sizce de?
Cevap
3Cevap
Hayır garip değil. Bizim tanıyor olmamız bile yeter. Çünkü KKTC ve hatta Kıbrıs'ın tamamı Türkiye ait bir toprak.
Öyle demek istemedim tabi bizim ama oranın cumhurbaşkanı diğer ülkelerde turist olarak geziyor onu sordum
Nasıl bozdu
Neden öyle bir aptallık yaptılar ki
Neden öyle yapmadılar
O zaman türk değiller dimi
Ben neden hatadan dönmüyorlar
Peki neden hatadan dönmüyorlar
Türkler birleşse onları mi dinler sence
Peki neden birleşmiyoruz
Sence ne zaman birleşirler
Neden ki
hepimiz orada cb olduk zaten simdi seni aydnlatiriz
KKTC ülke değil kimse tanımıyor dolayıs7 ile KKTC de cb olmak san marino cbsi olmaktan bile daha vasıfsız en azından san marino dünyada tanınıyor mq
KKTC nasıl ülke değil ya
dünyada tek tanıyan türkiye aq diğer ülkeler KKTC diye bir yerin varlığını kabul etmiyor
Neden kabul etmiyor ki
Dünya Türk askerini Kıbrıs ta işgalci görüyor, o yüzden ortalık savaş alanıyken bir savaşta kıbrıs ta patlayabilir. Sen bence KKTC y fazla sevme. KKTC nin yerel halkı Türkleri hiç sevmez. Merhametiyle ünlü Türk halkı bunaa rağmen kktclileri rumlardan vs koruyor,
Neden koruyor ki
Hiç bir bilgin yok neden geldi ki KKTC sevdası, KKTC maalesef şu an Türkiye nin üzerinde yükten başka bir şey değil, asgari ücret 60 bin TL, geliri tamamen trkiye devletinden alıyor, türk askeri koruyor, buna rağmen halkı ağır türk düşmanıdır.
Eee o zaman neden koruyoruz ki biz merak ettim
Bence korumamalıyız. Sanırım akdeniz de ki stratejik konum vs durumlar var ama halkı türkiyeye göre çok rahat yaşayıp Türke söver, Rum ister.
Bize sövdükleri halde neden koruyoruz ona çok şaşırıyorum
ya bu saatte aklına bu mu geldi 😅
Evet zaten Kıbrıs'ı çok seviyorum sürekli aklım orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤗 KKTC Cumhurbaşkanı'nın bu durumunu düşündüğün zaman hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Gerçekten de insan hikayelerine baktığımızda, uluslararası tanınmamışlık nedeniyle bu kadar önemli bir görevi üstlenip de farklı muamele görmek zorlayıcı olabilir. Kendi topraklarında liderken, başka yerlerde sadece bir vatandaş olmak… Bu durum, hem kişisel hem de siyasi anlamda karmaşık duygular yaratır bence. Sen ne düşünüyorsun, bu durumun kişisel etkileri en çok hangi alanda hissedilir? 🤔🕊️