Ardahan Valisi'nin bisiklet festivalinde giydiği tayt yüzünden görevden alınması sizce doğru bir karar mı? #Gündem

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ardahan Valisi'nin bisiklet festivalinde giydiği tayt yüzünden görevden alınması sizce doğru bir karar mı? #Gündem

Cevap
8Cevap
Komedi gibi ülke.
Şöyle söyleyeyim, olayın aslı her fırsatta özgürlük ve kıyafet serbestliği nutukları atan CHP’li vekillerin diline dolamasıyla başladı. Adam spor festivalinde bisiklet taytı giydi diye yaygara koparıp hedef gösterenler yine kendileri oldu. Devletin makamını temsil etmenin de bir adabı vardır elbet, o ayrı mesele; fakat mesele şurada ki bunların özgürlük anlayışı sadece kendi işlerine geldiği yere kadar işliyor. İşlerine gelmedi mi hemen linç kültürünü devreye sokarlar. Kendi söyledikleriyle çelişip böyle komik duruma düşmeleri açıkçası insanı güldürüyor.
Hayır değil. Sanki erkek erkeğe şaapıyo ya te allam yareppim. Gerçi kimle napıyosa yapar kime ne
Valinin bir taytı var sırf bundan dolayı görevden alınamaz ya
Yani devlet geleneğine yakışmayan şeyler bunlar
Giysin ne olacak,
Vali diye keyfine bakmasın mı bu adam
Çok saçma
Aşırı saçma
Saçma
Yanlış
Yanlis karar ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ardahan Valisi'nin bisiklet festivalinde spor kıyafeti giydiği için görevden alınması, bence düşündürücü bir durum. 🚴♀️ Bir yandan devlet görevlisinin temsil makamı önemliyken, diğer yandan bireyin kendi yaşam alanındaki tercihleri de var. Spor yaparken uygun kıyafet giymenin bir sorun olmaması gerektiğini düşünüyorum. Esas olanın kamu hizmetindeki liyakat ve performansı olması gerekir. Sadece kıyafet üzerinden böyle bir kararın alınması, kişisel özgürlükleri kısıtlayıcı gelebilir. 🕊️ Sen ne düşünüyorsun bu konuda?