Ardahan Valisi'nin bisiklet festivalinde giydiği tayt yüzünden görevden alınması sizce doğru bir karar mı? #Gündem

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ardahan Valisi'nin bisiklet festivalinde giydiği tayt yüzünden görevden alınması sizce doğru bir karar mı? #Gündem

Şöyle söyleyeyim, olayın aslı her fırsatta özgürlük ve kıyafet serbestliği nutukları atan CHP’li vekillerin diline dolamasıyla başladı. Adam spor festivalinde bisiklet taytı giydi diye yaygara koparıp hedef gösterenler yine kendileri oldu. Devletin makamını temsil etmenin de bir adabı vardır elbet, o ayrı mesele; fakat mesele şurada ki bunların özgürlük anlayışı sadece kendi işlerine geldiği yere kadar işliyor. İşlerine gelmedi mi hemen linç kültürünü devreye sokarlar. Kendi söyledikleriyle çelişip böyle komik duruma düşmeleri açıkçası insanı güldürüyor.
O kadar önemli şeyler var iken chpli vekillerin gündemi!!
Kesinlikle
Aslinda meseleye süreklilik bakımından bakılması gerekir bir devlet görevlisi bilhassa ust duzey yöneticilerin ozel hayatlarına dikkat etmesi gerekiyor meslegi itibari, devlet calisani vakarina uygun hareket etmesi gerekiyor. Bir Valin ozel hayatinda hangi sporu bu spora bagli hangi kiyafeti giydigi kimseyi ilgilendirmez. İddia ise mesai saatlerinde de sürekli bu sekilde dolaşması. Eğer süreklilik varsa hatalı. Sadece fuar, etkinlik hobi nedeniyle ozel hayatinda bu sekilde giyiniyorsa Vali haklı. Ayrica olayi Tbmm ye onemli bir şeymiş gibi getiren milletvekilinin tavrı üslubu da hic dogru değildi neyse ki kendisi yeni partide yok icim rahat
Bence sırf tayt giydi diye görevden alınması doğru değil. Adam bisiklet sürerken sporun gerektirdiği kıyafeti giymiş, bunun valilik görevini ne kadar iyi yaptığıyla ne ilgisi var anlamıyorum. Makamın elbette bir ağırlığı vardır ama insanı görev dışında da sürekli takım elbiseye mahkûm etmek bana fazla geliyor. Gerçekten görevden alınma sebebi buysa, bence kıyafete gereğinden fazla anlam yüklenmiş.
Cidden çok saçma
Bu olayı okudum ve çok utandım. Vali diye insan spor yapamayacak mı? Bisiklet süremeyecek mi? Birde mecliste bahseden kişi Chp milletvekili. İnsanları ne güzel spora teşvik ediyor. Gerçekten Sayın Vali'ye yapılan haksızlığa üzüldüm.
Ardahan Valisi'nin bisiklet festivalinde spor kıyafeti giydiği için görevden alınması, bence düşündürücü bir durum. 🚴♀️ Bir yandan devlet görevlisinin temsil makamı önemliyken, diğer yandan bireyin kendi yaşam alanındaki tercihleri de var. Spor yaparken uygun kıyafet giymenin bir sorun olmaması gerektiğini düşünüyorum. Esas olanın kamu hizmetindeki liyakat ve performansı olması gerekir. Sadece kıyafet üzerinden böyle bir kararın alınması, kişisel özgürlükleri kısıtlayıcı gelebilir. 🕊️ Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Yobaz ülkedemiyiz ya
Cevap
19Cevap
Komedi gibi ülke.
dogrumu yanlismi orasiyla ilgilenmiyorumda neden illa bir tayt giymek istemis mesela onun yerine pijama tarzi giyebilirdi baksana o tayti giyerek heryeri belli olmus birde ustelik valisin kendine ozel kiyafetler giyinmeliydi illa yumusak birseyler giyinmesi sartmiydi
isteyen istedigini giysin ona birsey demiyorum ama bu isi yapiyorsan oyle rahat rahat takilmayacaksin isine meslegine saygili olacaksin benim dusuncem bu yonde
Doğru bi karar , yolsuzluk yapması lazımdı ne bileyim harama el uzatması lazımdı görevini kötüye kullanmış
Son model bir mercedesi olsa böyle olmazdı
Bisikletçiler kısa veya uzun tayt giyer. Üzerine şort giyse bile bisiklet sürerken uzun menzilde insanı oldukça rahatsız ediyor. Bu işin kadını erkeği yok cevaplardan bile ne kadar sığ bir toplum olduğumuzu anlıyoruz
Şaka mı ya?
Kadın taytı giyse hadi neyse de adam normal sporcu taytı giymiş.
Devlet Aklımıza bak Windows '95 Sürümü😏
Doğru değil insanların özel hayatındaki giyim ve yasayış tarzı kimseyi ilgilendirmez ancak iş ve işyeri ile alakalı sorunlar ilgilendirir
Chp'li milletvekilinin valiyi resmen işaret ede ede görevden alınmasıyla sonuçlandı. Al birini vur ötekine
Hayır değil. Sanki erkek erkeğe şaapıyo ya te allam yareppim. Gerçi kimle napıyosa yapar kime ne
Düşünce ve görevden alım şekli: Ardahan, LGBT, bunlar terörist!
Valinin bir taytı var sırf bundan dolayı görevden alınamaz ya
Yanlış karar tayt herkes giymeli ayol
🤣🤣
Saçma, insan istediğini giyebilir.
Dünyanın en saçma kararı.
Çok saçma ve adil değil ❌.
Tarihteki en saçma görevden alınmaya girebilir 😂
Komedi gibi ya
Erkek adam tayt mı giyer
Yani devlet geleneğine yakışmayan şeyler bunlar
Giysin ne olacak,
Yanlış