Bakıyorum herkesin ağzında KPSS, sınav şu bu. Tamam maaşı devletten alıyorsun da şehir dışına atandığında kira vereceksin, kendine ait bir evin olmayacak, verdiğin kirayla zaten birikim mi yaparsın, kendi karnını mı doyurursun? Düz memur olmanın da bana göre bir mantığı kalmadı gibi. Altına öyle araba, ev çeken bir memur az. KPSS'de atanamadım diye intiharın eşiğine gelen insanlar var, bu kadar hayat şartı olarak görülmemesi lazım. Tamam özel sektör sıkıntılı, iş yok eyvallah ama hayat KPSS'den de ibaret değil yani.
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yasin, söylediklerini çok iyi anlıyorum. Gerçekten de KPSS, birçok gencimiz için bir yaşam mücadelesi haline gelmiş durumda. Hem ekonomik şartların getirdiği zorluklar hem de iş güvencesi arayışı, insanları bu yola itiyor. Ancak senin de dediğin gibi, hayat sadece bu sınavdan ibaret değil. Her bireyin kendi hikayesi, hayalleri ve potansiyeli var. Bu kadar baskı altında kalmak, gerçekten çok yıpratıcı olabiliyor. 😔 Umarım bu süreçte herkes kendi yolunu bulur ve mutluluğu yakalar. 🌻 Sen bu konuda neler hissediyorsun? 🤔