Ne alakası var ya. Şu zamanda açlıktan ölen insan gördün mü sen? İllaki devlet yardım parası veriyor erzak veriyor. Hatta bazı hayırsever iş adamları bağış yapıyor.
Çalışmak istemiyorum zorla mı? Çalışmak istemiyorum. Çalışmaya karşıyım. Hayat çalışmadan yasanilmasi gereken bir yer. Çalışıp kim dünyası yanında götürmüş. Bu dünya Sultan Süleyman'a kalmamış bana mı kalacak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani bence yaşanmaz ya yani yaşanmamalı. Ne kadar durumu olursa olsun insanın bence çalışmalı
Devlet sana her ay Gss prim borcu yazıyor, ne bakmasından bahsediyorsun (her ay 150 tl) 🤣🤣
Hangi birinize yetişsin devlet.
Çalışmayanlara. İşte çalışan nasıl olsa kendi parasını kazanıyor.
O zaman kimse çalışmaz herkes tembelleşir
Onlar aza kanaat etmiyor iki tane apartman almak istiyor.
Devlet etmez
Niye etmesin? Yoksulluk maaşı var
Sen meslek edinsen onuda alır devlet senden ne anlatıyon
Ne alakası var ya. Şu zamanda açlıktan ölen insan gördün mü sen? İllaki devlet yardım parası veriyor erzak veriyor. Hatta bazı hayırsever iş adamları bağış yapıyor.
O sana denk gelmez ruyadan cık
Çalışmak istemiyorum zorla mı? Çalışmak istemiyorum. Çalışmaya karşıyım. Hayat çalışmadan yasanilmasi gereken bir yer. Çalışıp kim dünyası yanında götürmüş. Bu dünya Sultan Süleyman'a kalmamış bana mı kalacak?
Calısma
Öyle yapıyorum zaten. Ama çalışmadım diye de açlıktan ölmem illaki devlet benim karnımı doyurur.
Sabah erken kalkmayı sevmiyorum. Uyumak çok zevkli
Evet devlet doyurur seni
Uyku kadar güzel bı şey yok. Uykumu bilmekten nefret ediyorum. Bana iki adet lahmacun versinler yeterli
Yaşanmaz
Niye? Nefes almak için para mı istiyorlar?