AKP mi? CHP mi? MHP mi? Hangisi? Başkası mı?
AKP
CHP
MHP
SP
HDP
BBP
DİĞER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hala A. K. Partisine oy veren dangolozlar var. hayret valla. Aziz Nesin bile bu kadarını tahmin etmemişti.
Helal 👏👏👏
Bendede bir helalllll gelsin:D
SONUNA KADAR CHP SONUNA KADAR ATATÜRK.
varsa gocunan buyursun beyin alılverişinde bulunalım
Gocunanda var mıdır ondan alışveriş yapacak kadar :D
AKP ♥
ismine yazık.
Akp yüzünden özgür bir ülke değil canım bence.
Peki kapalilarin tesetturlu bayanlarin toplumdan soyutlanmasımı özgürlük arkadasım ben size saygi duyuyorm.. Sizde saygi duyun madem esitlige adalete bilmem neye inaniyosunuz o zaman herkes yorumunu kendine saklasin bu benim gorusum kimseyi ilgilendirmez insan hakkı denilen birsey vardir sana burada onun maddelerinden bahsetmeyeyim... Eger fikirlerimiz bu konuda uyusmuyorsa yorum yapmicaksin.. Sen sormussun ben de fikrimi soyledim karsi cikmak ya da hakaret etmek yerine o laflarini yut.. Ben bir bayanim bayana saygin olsun
@scare saçmalamayı kes hırsızlık diye dolanmayın lütfen tamam mı çok sıradan bir bahane çünkü akp yi yıkmanız için AKP den daha iyi projeler daha Ahlaklı siyasetçiler daha imanı sahih kişiler yetiştirmek gerekiyor Halk cahil belki ama eğer ki akp den gram memnun olmasalar Erbakan hocayı yıktıkları gibi vururlar koltuğuna tekmeyi indirirler ama memnun halk yani çalsada ben memnunun diyor burada yanlışı yok denemez akp nin elbette var ancak kusura bakma eleştiri yönün zayıf eleştirilecekse Akp gelmiş geçmiş ülkeye refah olarak baktığında en rahat hükümet sonra hırsızlık olabilir ama adamlar çıkıyorlar ne diyorlar hastaneler yollar okullar şunlar bunlar pat kesiyor seslerini hepsinin sonra eleştiri yapacaksan müslüman bir ülke türkiye abd destekçisi olamaz Türkiye Müslüman olmayanlarla dost olamaz yani Irak'ta türk kanı var kendi din kardeşimizi vurdurduk hemde hava üssünü açarak bundan ders çıkartmak istedik gazzede dünyanın müslümanı öldü hepsini geçtim Pkk ile eleştirin bunlarla elştir
bir milyon eleştiri yazarım ama o saydıklarını bunlar hiç anlamaz. hırsızlık daha somut olduğu için onları yazıyorum. iç borç dış borç miktarı gelmiş geçmiş en yüksek hükümet ekonomi hiçde iyi değil torunlarımızın torunları ödeyecek onları. o zaman bu hükümet olmayacak bunlarda şunu yaptı bunu yaptı diye avunacak
Cevap
29Cevap
çok düşündüm ve memleket için en hayırlısı olan H (içbiri) şıkkında karar kıldım seçeneklere bak sat ülkeyi yerleş bir miami kasabasına diyor resmen:DDD
Milliyetçi Cumhuriyet Adalet Partisi.
Üçünü toplasak sadece isimlerine layık olsalar ancak bir parti ediyor.
akpkk dışında her partiye oy verilir. Benim seçimim CHP
heeelaall
Mal
@Sorularcevapları sanane lan milletin tercihinden.
Hiçbiri busecim boş oy aticam değecek bir adam bile yok
Akpye oy verenler😂😂😂😂😂😂😂ne diyim
CHP❤
sandıkta karar verecem :)
Teşekkürler:)
eskiden akpye oy atardım şimdi kararsızım, chp ve mhp desen onlara da uzağım.
Hepsi boktan aslinda ama akp olmasinda
cCc ÜLKÜCÜ HAREKET cCc Milliyetçi Hareket cCc MHP cCc
erdogan Fetullah gülenin ekmegini yedi yıllarca sonra cemate hainlik yaptı kimseye oy vermıyorum artık cemat chp ver diyor ben vermıcem
Adalet ve Kalkınma Partisi
Akp tabi
sana yakışmadı
blogimg.radikal.com.tr/.../...n-6FBB-359E-FA10.jpg
Onlar konuşur AK parti yapar. Adam mis gibi cumhur başkanlığı sarayı yaptırdı ona bile tepki gösteren... lar var
Katiliyorum kardes
Sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partisi 👊
Aynen🙌
kimse AKP ye oy vermedim diyo adamlar önde burada açık konuşamıyoruz yahu
Oy çaldıkları için olabilir mi acaba.
ben milliyetçi adamım kardeş
Akp tabikii
akp...
Cumhuriyet Halk Partisi ♡♡
Ülkücüyüz!
hdp selehattin demirtaş
Adalet ve Kalkınma Partisi 👍
Özgür biçim de Türkiye 👋☝
hiç biri diye bir şık koyarmısın :)))
Başbuğ Alparslan TÜRKEŞİN ASKERLERİYİZ MHP
BBP kurtler kardesimiz <3
Gercek askdir. MHP ulkudaslarima selam olsun.
Milliyetçi Hareket Partisi
Durmak yok yola devam
HDP her zaman
hepar :)
C dedim
mhp her zamn
ahp, alkolik hareket partisi
Partiyle alay etme
Kes sesini
Z) Hiçbiri.
CHP..
Hdp.