AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Chp bence
AKP yi 20 yıldır gördük. Rezillik, kötülük.
CHP ise henüz iktidar olmadı. Bi deneyelim ona göre cevap veririz.
Rezillik kötülük mü 😀 sen 20 yıl öncesini bilmediğin için bir şey demiyecegim sana. Bugün begenmedikleriniz AKP öncesi rüyada goremeyeceginiz tarzda lüks tü
Tamam ok he he
Güzel kardeşim bu tarz yaklaşma araştır. Ateistsin diye senin yolun chp mi oluyor. AKP hukumetinde hangi inanca baskı yapıldı herkes özgür değil mi
Uffff tamam sus
Doğru kişiler tarafından idare edilse CHP demek isterdim.
CHP Türkiye için ne yapmış şimdiye kadar araştırınız. Yaptığı bir icraat yok.
Chp'de iyi denecek adam var ama az, diğerinde ise zaten biliyoruz yıllardır ne b*k olduğunu.
İkisi de değil. A dan nefret ediyorum ama. C nin ise üyelerini ve yönetimini beğenmiyorum menfaat konusunda A dan farksız. C ye zarureten destekliyoruz. Zafer partisini desteklemek istiyorum ama vereceğim oy boşa gider.
ikside aynı. beş para etmezler. Deneyeceksek Yeniden refah partisini deneyelim. En azından adamın kalkınmak için bir sürü planı var.
Atatürkten sonra chp nin durumu nanay bu durum çok kötü durum efendim
CHP Türk, Müslüman, Milli, Yerli DEĞİL. :) Batıcı, Gladyocu çapsızlar
Akp daha iyi mevcut muhalefetlere bakarsak
İkisi berbat
AKP tabi
Bizim göremediğimiz nesi iyi mesela?
Diğerinin daha kötü olması
20 yıldır iktidar olan diğeri değil nereden biliyorsunuz diğerinin daha kötü olduğunu? Kötünün iyisine mi tamam diyelim bu mudur yani? Dinle, vatan millet ağzıyla halkı uyuyup devleti kendi gücü gibi kullananlara mı emanet edelim ülkeyi? Nereye kadar?
Akp den önce kim vardı bu ülkede ne hizmet verilmiş onlara bak öyle karar ver
Ablacım dünyanın en çok vergi veren ülkelerinden birinin vatandaşısın. Kusura bakma da bu kadar yolunduktan bi zahmet hizmet versinler.
Ayrıca hizmet dediğiniz şeyin ucu çok açık. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına "hizmet" adı altında sunulan çoğu şey zaten senin benim hakkım olan şeyler. Bu hakları bizden alıp sonrasında bize bir kısmını verince hizmet mi etmiş oluyorlar? Ben senin ekmeğini alıp bölüp yarısını sana versem sana iyilik mi etmiş oluyorum? Sizin tek derdiniz ideolojik kaygınız, kimse sizin inancınızı yaşamanıza engel olmaz olamaz merak etmeyin öyle bir çağda değiliz artık. Sırf ideolojik kaygılarınız nedeniyle birçoğunuz hala kötü gitmesine rağmen bu partiyi destekliyorsunuz çok iyi biliyorum. He alternatif var mı şu an yok haklısınız muhalefetin tutumunu bende beğenmiyorum ama bu mevcut hükümetin başarılı olduğunu göstermiyor artık değişiklik şart oldu.
@SimonRiley anlatamazsın
@10bykrst biliyorum kanka, denemek istedim.
Bu ülkede limon satan öğretmenleri gördü bu gözler şimdi hepsinin keyfi yerinde tek derdi yaşam standartlarını yüksek tuttuğu için yetmiyor diye sızlanıyor eee tabi evinin önünde son model araban var yıllık giderin sadece arabaya 20-30 bin lira ev eşyaları olsun hiç eksik yok eee o standartı sürdürmek korumak zorlaştı şimdi eskiden bizim halkın neyi vardı yaa
Bu ülkede hamburger Starbucks KFC AVM ler koton LCW Adidas Nike markalar kullanan yiyip içen kim vardı
Biz söküğümüzü dikip yine giyerdik
Ayakkabı tamircisi vardı bu ülkede yaa yenisini almak zordu şimdi eskidi at gitsin yenisini al dert mi yani
Bizim millet şu an ultra lüks hayat yaşıyor ama hala kendisini Almanya ile kıyaslıyor
Halimize binlerce kere şükür yaa
Siz hala bu adamı beğenmeyin
Bu yüzden Z kuşağı denilen o nesil varya sırf onlar için başka partiye oy vericem anlasınlar nasıl oluyormuş
Klasik savunma mekaniği, eskiyi örnek gösterme. Ablacım geçmiş geçmişte kaldı bırakın artık, geçmişte birileri iyi şeyler yapamadı diye bugünün şartlarında sağlananlar savunma olarak gösterilemez. Örnekte verdiğin yaşam hakları var ya saydıkların, bunların hepsi bizim HAKKIMIZ! bunu artık idrak edin, bunlar bize birileri tarafından bahşedilmiş şeyler değiller anlıyor musunuz? Ev sahibi olmak, araba sahibi olmak, giyinmek, kuşanmak, gezmek yeni ülkeler ve şehirler görmek her insanın HAKKI! Bizim eğitim sistemimizde bir vatandaşın hakları nelerdir öğretilmediği için siz bunları ekstra şeyler gibi görüyorsunuz. Evimizde oturup kuru ekmek yemediğimiz için bu sistemi övmemizi bekliyorsunuz ama bizler insanız.
Olum şimdiye bak o zaman size gıcıklık olsun diye akp ye vermeyeceğim zaten inşallah değişir de gününüzü görürsünüz
İnşallah biz de bekliyoruz.
İstiyorum Allah'tan o günü görmeyi
Once zaten kamu alanında çalışanların maaşı kesilecek
Sonra emeklilere ödeme yapılmayacak öğrenciler zaten bitecek yaşlılara ödenekler duracak
Bu ülke varya birbirine girecek
Benim tuzum kuru ben oturup tadını çıkaracağım
Nereden biliyorsun? Size kalsa mevcut hükümet değişse iç savaş çıksa ona bile sevinir hatta sokağa çıkıp birileri uğruna savaşmayı bile göze alırsınız, o derece köreltilmiş bazı duygularınız. Ne diyeyim, beklediğimiz şey sadece insana insan gibi değer veren bir düşünce yapısı. Ne yazık ki ne toplumda ne yöneticilerde bu düşünce yapısı yok.
Ben hepsini tanıyorum merak etmeyin değiştiği zaman görürsün inşallah kendi ellerimle değiştireceğim
Hepsi Müşrik.
Chp demek istiyorum