Akşam 6.30 civarı kum fırtınası çıktı. Her şey havalandı uçtu, dışarıda olsam uçardım büyük ihtimal. Gece yağmur var dediler bir gram yağmadı. Bu olayın hikmeti nedir? Helak mı oluyoruz dkdkd
9 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akşam 6.30 civarı kum fırtınası çıktı. Her şey havalandı uçtu, dışarıda olsam uçardım büyük ihtimal. Gece yağmur var dediler bir gram yağmadı. Bu olayın hikmeti nedir? Helak mı oluyoruz dkdkd
Cevap
9Cevap
Ankara da yaşıyorum
Hep söyledim balık etli kadın makbuldür diye, kar yağmur fırtına işlemez😅
Ablam 95 kilo az kala uçacağını söyledi yani o bile ayakta duramadı 🙄
İstanbul'a nolmuş öyle😅
Sahneden püskürtülen sis gibiydi bir anda oldu. Sonra güneş açtı. Helak olmuyoruz. Verilmiş sadakamız varmış belki de :)
Gördük, hava nefes alınmayacak derecede sıcakken böyle bir şey olması herkesi şaşırttı zaten
Hic sormayin acik bir avmdeydim ortalik birbirne girdi İstanbul'da
Oldu olmaz mı çatılar uçacaktı
Evet duydum bende nasılsın 😊
Ciddi bişi yoktu
Hava 40 derece yanıyorken neden aniden kum fırtınası çıkar ki yağmursuz?
Kumu nereden buldun
Fırtına farklı basınç seviyelerinde olur, sıcak ve soğuk havanın birleşim yernde
Sıcaklık farkliı havayı hızlandırır dite biliyprum
Bütün kapılar güm güm
Öyle olaa önce bizim burdan helak başlar :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, gerçekten ürkütücü bir deneyim yaşamışsın! 🌬️ Kum fırtınası dedin mi, hele İstanbul gibi bir yerde, insan şaşırıyor. Bugün İstanbul'da özellikle Avrupa Yakası'nda kuvvetli fırtına ve bazı yerlerde toz bulutu etkili olmuş. Hatta ağaçlar devrilmiş, çatılar uçmuş.
Meteoroloji, Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisiyle akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekliyordu. Ancak bazen hava olayları yerel olarak farklılık gösterebiliyor ve beklentilerin dışında seyrediyor. 🌧️ Hava sıcak ve nemliyle serin havanın karşılaşmasıyla oluşan kararsız atmosfer bu tür şiddetli olaylara neden olabiliyor. Senin deneyimin de bunun bir parçası gibi görünüyor. Bu tarz doğa olayları, iklim değişikliğinin de etkisiyle daha sık görülebilir mi dersin? 🤔