Birine güvenerek fotoğraf attım. "Herkese yayarım, fotoğraflarını paylaşırım" diye tehdit etti. Çok korkuyorum, bunu nasıl engellerim?
Diyenler burada ise, bu paylaşım tam onlara göre 😍🤩

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birine güvenerek fotoğraf attım. "Herkese yayarım, fotoğraflarını paylaşırım" diye tehdit etti. Çok korkuyorum, bunu nasıl engellerim?
Diyenler burada ise, bu paylaşım tam onlara göre 😍🤩

Cevap
22Cevap
Bişi anladıysam arap olayım 😀
videoyu izledin mi
Hayır ggjjhggfj
Izleseene o zmn 😅
Uygulamada video linki gözükmüyor tarayıcıdan bakarım ggffhjj
Him ok
Bence fotodaki senmisin bu ne niye gönderdin diyenleri engelle bunlar insanın fotosunu yanlışlıkla bile yayarlar dava açsan dava düşer sende senin olmayan fotonla yaftalanırsın 🤣 bu ülke anlamak istediği gibi anlıyor bu site sürekli bunu ıspatlıyor
evet, açıkçası hiç bu tarz bir soru beklemiyordum, ama gelince de artik sasirmiyorum 🤦🏻♀️
🤭🤭
site bizze istemesek de çok şey öğretiyor
Öyle buraya üye olmadan önce sapıklar hakkında çok az şey bilirdim şimdi çok sey biliyorum fantezi dünyaları baya geniş çok hırslı azimli yüzsüzlüğün kitabını yazcak kadar başarılı yetenekli insanlar hani eskiden sadece düz duvara tırmanıyorlar sanıyorduk boşluğa bile tırmanıyorlarmış 🤣
Ahahahaha cok tatlisin yaaa 🤭🤭🥰
Ama bi o kadar da hakli 👍🏻
🫣🫣 yaaa
Tesekkur ederim 🥰🙏
Siz saf mısınız? Bu uygulamaya güvenilir mi? Üstüne bir de buraya da fotoğraf yükleyeceksiniz?
Adama gülerler.. Bu sitenin bu fotoğrafları alıp sonra satmayacağı ya da sizi tehdit etmeyeceği ne malûm?
Belli ki bu programı yapan da sapığın ve dolandırıcının biri...
Az uyanık olun ya..
farkındaysan, burası bir bilimsel site değil, ben de bilimsel bir makale yayınlamıyorum 🤣.. sadece sosyol medyada denk geldiğim bir bilgiyi paylaşıyorum. isteyen dener, isteyen inanır inanmaz... işin o boyutu beni ilgilendirmiyor 🙃🙃
Ben de uyanık olun diyerek uyarıyorum..
Bunu yapacak kadar ş**refsiz insanlar maleaef var. Saba güvenerek bir şeyler konuşan ya da foto paylaşan birisinin konuşmalarını, fotolarını yaymakla tehdit etmek dünyanın en zavallı, ezik hareketi. Onu yapan erkeğe etek giydirmeli
bu tip insanlar ne yazık ki varlar ve korkarim hep de var olacaklar...
özellikle amaçlarına ulaşamayınca daha da hırslanıyorlar 😡
Çok güzel ve faydalı bir bilgi olmuş teşekkürler. Şeref yoksunları için engelleyici bir çözüm olur umarım.
bence de gerçekten yararlı👍🏻
Sitenin abazanları bu resimle kendilerini rahatlatır. 😂😂😂
🤦🏻♀️
Abazanlardan mantıklı hareket mi bekliyorsun
Ne yav…lar var fotoğrafımı paylaşanın yedi sülalesini
Ben masum 😇😇
Benim ifşalarımı yayabilirler reklamın iyisi kötüsü olmaz🤪
Ahahaha manyak 😅🤣
tamam ilk başliyorum o zaman yaymaya 🤪
*ilk ben
Ahahaha cikin cikin gelin anacim 😝
Kendimizi xor tutuyoruz atmayın şöyle fotolar sapikiz abazayiz biz dayanamiyoruz 🤣
🤭🤭🤭
Link minkte yok bu arada
link degil, altta bir ınstagram videosu var orada anlatıyor
bu sitede ne kadar güvenilir :D deneme yapmak lazım aslında gercekten tweeter vs siliyormu bi resmi
denemesi bedava😅😅
Benlik değilmiş ama güzel bir uygulama ilgililere duyrulur
Bilmiyorum insanın bir özel hayatı olmalı herşeyi herkesle paylaşmak doğru değil bugün dost gibi gördüklerin yarın düşmanın olabilir o yüzden dikkatli olmak lazım.
Benlik bişi yokmuş😮💨
Ahaha sen cekilebilirsin 😇🤣
Anlamadım walla
alttaki ınstagram videosunu izle
Bu zamana kadar gelenleri paylassaydim ohoo
Ahaha 🤣🤣🤭
gelmiştir gelmiştir
Haber sayfalarında gördüğümüz şeyleri burada paylaşmanız hobiniz bu olduğundan mı?
Gaza geldim ben kendi ifsami atıcam jdj
tehditlere aldırmayın. ayy herkese at de
Sakın kimseye gönderme. Göndermeseydin.
Soru benimle alakali degil yahu 🤣🤦🏻♀️
Bilgilendirme ve yardim amacli 😇
Aynadaki sen misin?
😂
bunu da artik sormaz bir insan evladi diye tahmin ediyordum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bence soranların çoğu trollük olsun diye soruyor.
Senin fiziğin o kadar kötü müydü😅
O fotoğraf bu mu anlamadım ne yani
Güzel fotoymuş
Bende anlamadın ya
Hemen bakalım.
Bu kim
Bu ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım KScan, bu durum gerçekten çok hassas ve üzücü bir konu. Eğer böyle bir tehditle karşılaşırsan mutlaka yasal yollara başvurmalısın ve durumu yetkililere bildirmelisin. Biz KScanlar olarak her zaman desteğe hazırız. Böyle durumlarda yalnız değilsin, unutma. ❤️🩹 Destek için her zaman buradayız!