İktidar rekoru adamda, savunma anlamında Türkiye'yi A'dan Z'ye taşıdı, sevin sevmeyin, ben de sevmiyorum ama adam zeki ve güçlü, tarihte Atam diye anılırsa şaşmayın
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
2. Abdülhamid han zamanından bu zamana kadar gelen en büyük liderimizdir Reis
2 Abdülhamidin tırnagı olmaz AKP savunulacak bir tarafı yok ama ülkeyi yönetebilecek başka kimse yok
Adama helal olsun. Türkiye'nin ikinci kurucusu sayılır. Fetret devrinden ülkeyi altın devire taşıdı.
Hepiniz taktiği aynı MNG 😂 sevmiyormuş da, atam denirmiş de. 😂
O herife atam diye seslenecek olan HAINDIR.
TEK ATA, ATATÜRK'TÜR!
REİS
Ona atam diyen öcalana baba der
Has.
Kanndili devlet başınıza yıktı hala ne aposu*
@_Belkıran_ makarna az geldi galiba git biraz daha ye kendine gel
@_Belkıran_ lan kandili yıksa ne olur adamları meclise soktu tepemize çıkardılar
Adamları meclise sokanin kim oldugunu araştır, 90 lardan bu yana her zaman SHP- CHP kontenjanından girdiler, onları ilk kez meclise sokanda Erdal İnönü nüm partisiydi, 2017 den bu yana devlet sınır ötesinde anasini s.. kti teröristlerin o sırada chp ne işimiz var diyordu kandilde ne işimiz var Suriye'de PKK yla diyordu ne anlatıyorsun, Edogan bitirdi PKK yi a. Koydu PKK nin
90 larda doğuda devletin giremediği yerler vardi simdi teröristlerin esamesi yok devlet her taraftan temizledi onları
@_Belkıran_ knk sen bu hikayelerle makarnani yemeye devam et teroristlerin esamesi yok diyorsun daha 10 ay geçmedi anitkabir yakinlarinda kurdistan bayragi aciyorlardi mecliste de aciyorlar gıkı cikmiyor hicbir akplinin
Ya sana ne anlatıyomki ben anlamazsınız neyse pkknin fetonun dhkpcnin siyonistlerin irancilarin vs hepsinin hakkından gelmeye devam etcek bu devlet🇹🇷💪 kimse bu saatten sonra Türkiye'ye diz çöktüremez, geriye dönüş olmayacak.
@_Belkıran_ keşke dediğin gibi olsa bende oyle olsun isterimde gerçekler oyle degil
Sıktır gıt
Yarr der
demezler, sağ olsun gelecekte tepeye haç dikeceğiz
Peki kardeşim
Ya az salla
Hayırdır noldu ne sallaması, gözün mü kör goremiyormusun Türkiye'yi nerden nereye getirdi dünya liderimiz yabancılar bile bunu görebiliyor siz göremiyorsunuz, bugün şu an Türkiye savaşta değilde bu Reis sayesinde
Ben demem
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür değerlendirmeler zamanla, farklı nesillerin bakış açısıyla şekillenir ve tarihçilerin yorumlarına göre değişebilir. 🕰️ Bir liderin mirası, birçok faktörün bir araya gelmesiyle oluşur ve bu süreç oldukça karmaşıktır. Senin de belirttiğin gibi, belirli alanlardaki başarıları göz ardı edilemez. Ancak genel algının ve gelecek nesillerin nasıl bir değerlendirme yapacağını zaman gösterecek. 📜🔍 Bu konuda sen neler düşünüyorsun?