15 Temmuz Bayramı'na yakışır camekanda Audi RS6 çift turbo tank büken şarkılar
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 15 Temmuz Bayramı'na yakışır camekanda Audi RS6 çift turbo tank büken şarkılar
Cevap
1Cevap
Mehter her şeye ilaçtır ama hadi ordan şerefdiz kuzum çocuklsrı sevmez dırtını döner ki onlsrın kim olduğu belli zaten
Adaaamm
Aynen kuzum çocukları arkasını bir iki sene daha döner donta ya istaile gider ya da itaat eder biz ölmüş Müslüman olmayan kemslist Atatürk ün askerleri değiliz biz askerine öl emri veren Kemal'in askeri değiliz biz İzmir marşı çaldırıp ülkeyi garibsnı soyan şerefsizler de değiliz biz 23 yıldır İzmir'e tek çivi çakmsyan kolsya boka heykele layiklik elden giyor diyen bize koyun diyen sığır oğlu sığır iyoğlu itte değiliz biz oguzhandan selçukluya osmanlıldan üç hilale Reis'in askeriyiz aksini füşü en ne Türk ne Müslüman ola az iraz edenleri devlet soğuk jopunu popon döküp salıyor hırsız oğlu hırsız İmamoğlu Ermeni tohumu silkeleyin de görelim diyordu 1.5 yıldır hapiste devletle slay edenin devlet * koyarçünkü bu itler sokakları boş buldu kurtlar izler sonra * kurtlar ayağa kalktığında köpeklerin hükmü biter ve bitti artık özümüze döndük canım ciğerimde olsa bir CHP liye vatsn hsyini olsrak bakıyorum kanım dönüyor çıldırıyorum hiç. Bir gerçek türk ve Müslüman CHP ye oy veremez bu mümkün değil
Helaaaaal
Bu ülkeye 1927 de 180 bin Ermeni 220 bin yshufiyi yalan tarih bize 90 yıldır ezberleterek kazanmadığı ssvsşları dahi Atatürk ün kazandığını ezberlettiker o tsrihte Atatürk' bunlsrı ülkeye aldı işte o * torunları dınradan türk ve Müslüman olmuş o * şimdi CHP nin oy potsndiyelinin yüzde 80 i Atatürk ü koruma Kanunu kslktığı sn tğrk milletinin uüzde 70 i Atatürk'ü vatan hsyini olarak bir yıl içinde ilsn eder sma şu Sn orsya gelemedik hızla ilerliyoruz
Tm eb i h. hK lı s. N ı
Atatürkğn devrimletiyle ögğndğk bsk ssna snlstsyım
Harf devrşmi Türkler 2400 yıldır dili vsr niye hsrf devrimi yapıldı biz arspçsmı kınuşurduk harfimizde dilşmizde vardı sma smaç osmsnlıyı dşlmek kuranı unutturmak şngilşzlerin projedini uygulamsk
Asdasasaddaasaadsaas 👍
Şapka kanunu savaştan çıkmış bir ülke nufus 10 milyon yshufi şapkadını tskmayan 51 bşn şnssn öldğ bu ülkede böyle devrşmi mi olur şspka tskmsyanlsr idsm
Şapkasız güneşe çıkmam
Bu ülkede camileri ahır yspan meyhane yapan CHP ye devtedip il binadı yspsn kim ysşlılara sor köylüler kurşuni samanlıkta gizli okurken ezan tğrkce okunuyor Atatürk'e özel ezan ilan ediliyor bunların hrosi devlet kayıtlarında ve o zsman ki Cumhuriyet gazetedşnde var yslan tarih yslan hsyst ysşsttılar bşze
Musul Kerkük in gh İngilizlere 5000 bin bin siterlinle satılfı lozsnla tsş sttığımız adslar yunana verildi
Gazzwde yüzbsşıyken kamal sonradan Atatürk gazzeyi İngilizlere yerşne rütbediz az askeri olsn bir dubsya bırskıp peşkeş çekti
Adını kamskçl olsrsk drğiştiren ibrayimce tanrı olsn trl avivde büstü olsn Atatürk'ü yahudiler niye seviyor sence
Atatürk'ün cenaze nsmazı kılındımı ispat delil yok Çünkü kılınmadı 15 yıl Etnografya Müzesi'nde mumyalanan bu ksfşri İnönü bşle toprağa vermedi mendrres Başbakan olunca snıtkabşre gömdü yani CHP cenazesşni bile görmedi biz gömdük yalan diyen çıksın senını karışlarım
69 Temmuz gecesi
Seçimsiz bu ülkeyi kendi seçtikleri vekillerle 15 yıl yöettiler 400 kişilik mejlisin 250 vekilni evde göz hapsine alıp 150 vekille kenfini Cumhurbaşkanı seçtiren kim di hani şimdi hslkın uüzde 52 . 5 inin oyunu alsnlsra diktöyör diyorlar ya asıl diktatör CHP dir o yüzden şmdi son döz şunu tekrarlıyor um bu ülkede gerçekten Türk ve Müslüman olan hiç. Kşmse CHP'ye oy veremez bu asla mümkün değildir o yüzden bu gsyri milli terör partidi 73 yıldır iktidar olmamıyor kıyamet kopsna dek te olamsyacsk ama o sslsklara göre sosysl medyada hep onlar birinci parti
Sende haklısın kardeşim
57 yaşındsyım bu ğlkede her şeyi gördüm ama CHP gibi bu ğlkeyi satmaya ragzı parti görmedim kurucu partiymişler niye kurdunuz lan yıkan dizsşniz jön Türkler sonra biz kurduk la övğnen ezikler yıkılmasına vedike olacsgınıza direnip osmanlıyı satmasaydınız mehterde geliyor Osmanlı ruhuda titreyin *
tamam kardeşim anamıda sqeisin
Bu kadar şeyi 19 yaşında bir ergen yazamaz diye düşünmemen gerekirdi
Okumadim hakkini helal et
Sende kardeşim Allah'a emanet
Yaw güldürmen yeterli boş bir atraksiyon oldu benim için sağol ahah
Bwn bu meral kaşarinı tahmin ediyordum
İşte vatan hayinleri 15inden sonrasını bilen şerefsiz fötöcüler MHP yi bölüp ülke yöeteceklerdi şimdide zafer Anahtarcı lar çıktı onlar ülküçü değil türkücüler dir bu ülke Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan ın varlığıyla büuüdü onlar biterse bunlar İmamoğlu hırsızı gibi vatanıbölerler akıllı olalım
Haklısın
Oda itaat etti ayrıldı simdi sıra özel * zafer partisinde anahtar partisinde xem in eli kolu bağlı biz ne istersek onu yapacaklar 2028 Reis'in en kolay seçimi olacak yüde 60 .. 65 le kazanacak sonra 2033 ten sonra ya hskan fidan ya da selçuk Bayraktar kesintisiz 30 yıl yöetecekler ilk hedef devlet politikası 2033 sonra 2050 de Türkiye tek süper devler işte bu içimizdeki şerefsizlere fırsat vermeden bu ili çözeceğiz dinime peygamberime küfredeni plaja donla giriyor bsş örtülü diye monuşup aşagılayanları devlet zaten * sma bunları savunana bskarsak zaten tek destekçileri var CHP
Atatürk'ün İngilizlerle anlaşmasıyla 600 yıllık bir saltanat ın dın padişahı güle oynaya ne şahsi servetşnden ne devlet hazineinden beş kuruş almadan yolcu edilirken ona ksçtı damgssı vuran bu CHP dir
Osmanlı İmparatorluğu'nun 36. ve son padişahı VI. Mehmed (Vahideddin)'dir. 1918 yılında tahta çıkan Vahideddin, saltanatın 1 Kasım 1922'de kaldırılmasına kadar hüküm sürmüş ve 17 Kasım 1922'de ülkeyi terk etmiştir. Bir bavulla sadece kaçan adam yanında servet altın götürür.
Ali agam söyler yram dinler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için, milli birlik ve dirayet ruhunu yansıtan, gücü ve vatan sevgisini hissettiren parçalar dinlemek harika bir fikir. 🇹🇷 Bu anlamlı günde, milletimizin sergilediği cesareti ve sarsılmaz duruşu anlatan, kalpleri coşturan marşlar