Ne şarkısı :) bn herkesi kamp yaparken cinli minli olaylarla yernden sıçratmıştım. Birde gece rüzgar çadıra vurunca çıkan garip ses, ucaksız bucaksız karanlık, o nehrin güzel sesi bile uğuştuya dönüşmüştü.Zifiri karanlığın içerisinde de tektik... Sabah hava aydınlanana kadar uyumadı bizim garipler :) aydınlık olsun diye sözde ateş yakıyorlardı ama ateşin oluşturduğu loş ışığın sağladığı gölgeler daha çok ürkütmüştü... Ay kampı özledim :D
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kamp ateşi başında söylenebilecek şarkı bana göre Akdeniz akşamları. Bu şarkı olmazsa olmaz. :D Eğer yabancı şarkı biliyorsanız hangisi olduğu fark etmez söyleyin. Farklı bir atmosfer oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kamp ateşi başında söylenebilecek şarkı bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz. Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz diye bir şarkı vardı. O güzel gider ateş başında. Tabii bir de olmazsa olmaz Akdeniz Akşamları bir başka oluyor. :D
ege nin şarkıları meselaa baaşlamam biteceğini bile bile bu aşka başlamam diye söylenir kamp ateşinin etradına ama kimse de aldırmaz şarkının sözlerine, gelir bir yaz aşkı
En İyi Cevaplar