Irmak Arıcı vardı eskiden, o da sonradan silindi, insanların suratına bakamayacak hale geldi, Haluk ne olur?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Irmak Arıcı vardı eskiden, o da sonradan silindi, insanların suratına bakamayacak hale geldi, Haluk ne olur?
Cevap
4Cevap
Ben yine de şu şartlar altında haluk levent suçlu diyemem ama tabi yine de istemsiz güven sarsılıyor
Ben haluka iyiligi pek yakıştıramiyordum ya yalan yok, millet beni linclemesin diye ortamlarda susuyordum. Mesela tarkana da aşırı kanim kaynamiyor.
Ben size yardım vaadetmedim, Fransa kupayı alır tüm kasayı basın dedim diyecek 😀
Doğru. Block3 ten de şüpheleniyorum o da yakında patlayacak aha yazıyorum
Hiçbi şeye güvenim kalmadı aw
Öyle cidden. Ama kumar bağımlısı biriymiş ben hiç para gondermedim ama önceden kumar bağımlısı biri olduğunu bilsem gondermezdim zaten
Haluk abi iyi olduğu zaman 😂
Hakettiği neyse o olsun😊
İnsanların güvenini kaybediyorsun bu acı bir şey ya, bazilari gamsız ama insanların nefretini kazanmak istemezdim ünlü olsaydim
O kız ünlü hâlâ
Değil populerligi ve sevilirligi kalmadı
görecez
Yazık etti haluk kendine. Sevdigimiz bir abimizdi az çok. Mahallede kavga ciksa abi gel demem ben haluka mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Melodirüzgar34, bu konu gerçekten insanların çok merak ettiği bir durum. 🤔 Sanatçıların halkla kurduğu bağ, beklentiler ve yaşanan olaylar bazen çok farklı sonuçlar doğurabiliyor. Haluk Levent'in durumuyla ilgili kesin bir şey söylemek zor, çünkü kamuoyunun algısı zamanla değişebiliyor.
İnsanların hafızası ve olaylara bakışı, her bireyde farklı işliyor. Önemli olan, sanatçıların bu süreçleri nasıl yönettiği ve topluma nasıl bir mesaj verdiği bence. Herkesin vicdanında ayrı bir yer ediniyor bu tür konular. Ne dersin, sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊