Sizce ne olur sonrası?

Biri var aynı yerde çalışıyoruz, onun bir üst konumundayım. Depremde annesini evini kaybetmiş canıda yanmış. Flört eder gibi konuşuyoduk. Benim sevdiğim tişörtü sırf ben sevdim diye üst üste aynı günlerde giydi. Akşam iyi geceler sabah günaydin yazardı yazmasamda. Geç yazsam dahi anında yazardı mesajının üzerine mesaj atardı.

Bana benden evlilik bekleme gezeriz takılırız o kadar dedi. Bende sen beni takılmalık görmüşsün dedim. Bunun üzerine öyle bir şey demek istemedim dedi, tartıştık.

Her kıza aynı olduğunu evliliği genel istemediğini belirtti. Bende hem istiyosun hem istemiyosun o nasıl oluyor? Dedim. Şunlari dedi,

Herkesten her şeyden çok istiyorum ama mutlu olmaya gücüm yok benim. Güzel bi eşim, kızım, evliliğim olsun bende istiyorum ama gücüm yok. Tükendim pes ettim anlayacağın. Gönlümü çekse de yârin hayali Aşmaya kudretim yetmez cibâli Yolcuyum bir kuru yaprak misâli Rüzgârın önüne katılmışım ben.. Şiiri attım evet şiirde şair bir şeyler olsun istiyor ama buna onun da gücü yok.

Bunları dedi hem beni istiyor gibi hem istemiyor. Öyle bir şey ki instagrama attığı resim duvara yazılı pes ettik yazısı, bir kız dahi beğenmedi. Mutlu olmayı kendisine haram görüyor. Bugün story attım daha sonra hemen görüp gönderme attı bir şiir aşkla alakalı. Akşama doğru da kendisine şunu dedim,

Daha önce de dediğim gibi evlilik meraklısı değilim seni tanımayı da çok istedim bizden bir ihtimal olur diye de düşündüğüm de olmuştu ama kapattım bu konuyu tamamen. Arkadaş olarak ne zaman konuşmak istersen buradayım. İyi geceler.

Oda bana şunu dedi,

Seni evlilik delisi olarak düşünmüyorum düşünmedim bu kendi tercihim. Bir kızla konuşuyorsam bu evliliğe kadar gider benim doğamda şununla takılayım bununla takılayım zaman geçsin diye bi kavramım yok. Şu sıralar ben düşünmüyorum hayatıma da kimseyi alamıyorum belki hiç alamayacağım bunu da bilmiyorum. Bana karşı olan duyguların beni sevindirdi teşekkür ederim ama dediğim gibi şu sıralar benden bi bok olmaz.. küs değilim dargında değilim. Konuşursan konuşurum konuşmazsan da konuşmam.. Konuşmak dertleşmek yerine susmayı tercih ettigimi biliyorsun yine teşekkür ederim..

Sonra ben de şunu dedim,

Bir şeyi çok konuşmak beni sıkıyor. Allah hakkına hayırlısını nasip etsin. Arkadaş olarak konuşuruz sıkıntı yok bende küs veya dargın değilim geri kalanı unuttum.

Sanki benden vazgeçme zamana bırak evlilik de düşünürüm der gibi mi olmuş dediği bilmiyorum sizce bundan sonrası ne olur? Ne demek istemiş ne hissediyor olabilir?

Sizce ne olur sonrası?