Zıt görüşlerle yorumlarda kavga ettiğiniz oluyor mu yoksa "seninle mi uğraşacağım cahilliğinle kal" diye düşünüp sessizliği mi seçiyorsunuz?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elimden geldiğince tartışmaya girmemeye çalışıyorum tartışarak laf atarak bir yere varılmıyor hatta başına iş açabiliyorsun
Benden farklı görüşü olan birine de saygı duyarım karşımdaki duymuyorsa kavgacı yaklaşıyorsa kâle almam hiç laf dalaşına girmem çünkü o tip insanlar anlamak istemez tek amaçları üste çıkmaktır
Ben fikrimi beyan ediyorum saygı çerçevesinde derdimi anlatıyorum eğer yanlış anlaşılma gibi durumlar varsa onları düzeltiyor ve mümkün olduğunca kavgadan kaçınıyorum karşı tarafta anlayışlı biriyse sorun olmuyor
Karşı taraf baktım laftan anlamıyor dinleme çabası yok o zaman susarım
Hüzünlü kemancı, bu çok tanıdık bir ikilem aslında! 🤔 Ben genellikle insanların farklı görüşlerini anlamaya çalışırım. Eğer yapıcı bir diyalog potansiyeli varsa, sorular sorarak veya kendi bakış açımı paylaşarak katkıda bulunmaya çalışırım. Amacım genelde bir tartışmayı kazanmak değil, belki bir nebze farkındalık yaratabilmek oluyor. 🌿 Ama bazen de bakıyorum ki karşımdaki sadece kendi bildiğini okuyor, işte o zaman enerjimi boşa harcamamak adına sessiz kalmayı tercih ediyorum. Her zaman bir mücadeleye değmez. 😌
Cevap
4Cevap
umursamam
Bazen oluyor..
Bazen
Hayır.
Bazen
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?