Ben çok tartisiyorum ve bana genelde hep sapıklar yazıyor ve bende küfür ediyorum sonra şikayet etmesinler diye hemen mesajı siliyorum sizde böyle oluyor mu?

şikayet edecekler diye siliyorsan bence baştan hiç küfür etme daha iyi :D
Tartıştığım insanlar genelde burada olur sosyal medya çevresinde
Küfür edince sinirimi alıyorum jdhfhf
Yapsan sıkıntı yapmasan sıkıntı jdnf
çok fazla oluyor şeriat isteyen mi ararsın beynini belinin altı harici kullanmayan mı ararsın küfür etmeden saygı çerçevesinde hakaret edip engelliyorum. hakaret etmezsem içim soğumuyor.
Geçenlerde siteden yobaz bi kız ig adresimi araştırıp fake hesaptan 100 kere istek atmıştı kabul etmeyince de arkadaşıma yazmıştı çok komiğime gitmişti apfnsiwkdş
Cevap
12Cevap
Ben umursamıyorum gereksiz polemiğe de girmem kimseyle
Birileriyle tartışıp heba edecek vaktim yok. Bir yerden sonra bu tip polemiklete girmeyi bıraktım.
Tartışıyorum genelde karşımdakini delirtiyorum, bi kaç bişe yazıp engelliyorlar ayıptır söz hakkı tanıyın.
Tartıştığım oluyor ama küfür etmem, düzgün konuşmamdan anlamıyorsa tartışmaya devam etmenin anlamı yok.
Bu tarz polemiklere girmiyorum kimseye de pirim vermiyorum engelleyip geçiyorum
Kimseyle kavga etmiyorum herkesle gül gibi anlaşıyorum
Sosyal medya da tartıştiğim insanlar oluyor genel de cevap vermiyorum kaale almıyorum
Mesaj istekleri kapalı, herkesi kabul etmiyorum. Olası bir durumda engelleyip geçiyorum
Demin tartıştım hahahaha ağzının payını veriyorum napacam başka
Tanımadığım insanlarla polemiğe girmiyorum engelliyorum
Gece saatleri bu sapıklar aç kurt misali gece atıştırmalık olmayınca ava çok çıkıyorlar sokağa çıkma yasağı var sen de çıkma boş ver.
kimseyi umursamıyorum
Seviyeli bir tartışmaysa okey ama cahil insanlarla tartışmak havanda su dövmeye benzer ağzımda bozuk olduğu için sıkıntılı bir durum.
Haddini aşarsa siber suçlara veririm
Aşmazsa engelliyorum direk
Kendimi tutamıyorum sonra pişman oluyorum ağır sözler diyince
Oluyor genelde oyun oynarken oluyor ergenler tamam da 30lu yaşlardaki insanların 5 iqlu tavırları beni çileden çıkarıyor
Tartışmaya girmiyorum. Klavye delikanliligi bana göre değil
Görmezlikten geliyorum.
Ne yapiyorsun nasılsın
Olmuyor
tartışmam sanaldan
Umursamam ben
Ohooo neler yapmıyorum ki bir bilsen
Oluyor
Kufur
Ben muhatap olmam.
Oluyor bazen
Bende de ayni