Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
15Cevap
İftira olduğuna inanmıyorum. Depremin üzerinden yıllar geçti ama dernek tarafından bölgede yapılan bir kaç okul dışında yapı yok, toplanan paranın büyüklüğüne göre bu yapılanlar devede kulak bile olmuyor. İnsanlar deprem zamanı devleti es geçip ne hikmetse bu adamı peygamber ilan ederek arşa çıkardılar. Fakat yine kendi devletimiz bölgeyi imar ederek görevini yaptı. Bu arkadaşlar da aldıkları paraları muhtemelen çatır çutur yediler. Yani artık her harekette sanki herkese komplo kuruluyor gibi triplenmenin alemi yok.
o zaman ismi devletin önüne geçti ve bunu sindiremediler eşelediler geçmiş davalarını açtılar hespaların içeriğini bilmem ama bu denli sanatçı kişiliği olan ve para kazanan birisi kalkıp ordaki paranın denetlenecğeini bilir buna el sürmez buna el sürmek mantıksızlıktır bu hataya düştüğünü sanmıyorum bilir kişi incelemesi ve raporları görmek lazım lakin bunu bile şahibeli hale geitebilirler
Olayları bilmeden ne soverim ne masum görürürüm. Ama 2 haber izleyerek kimse hakkına bir fikre sahip olmadım sureci takip edip gorecez. Ama ben hep şunu derim, hayr kurumları kuranları zenginleştirmek içni ya da farklı pr lar için vardır.
Eskiden beridir surekli birileri ugrasiyor hu adamla.. yaptiklari islerine gelmiyor cunku
Bence bu da o komplolardan biri
Geçmişine bakacak olursak bence iddiaların doğru olma ihtimali olabilir ancak bunu da ortaya çıkaracak yargıya güven ne kadar var onu tartışmalı bence
her şey olabilir. Kaçarken yakalanması, dekorları göstereceğini söyleyip tek bir dekontu paylaşması, geçmişte ki cezaları ve kumar bağımlılığı şu anda suçlu durumunda gösteriyor.
Bu ülkede bi tarafa yakın değilsen bertaraf olursun, hele ki yönetene uzak isen seni her türlü kaba koyabilirler. Hepimiz için geçerli...
İftira? :D Adam yılların dolandırıcısı :D Hiç mi haber okumazsınız. Zamanında aynı evi 7-8 kişiye satmıştı :D
Çok sanmıyorum ya geçmişi şaibeli ve kumardan dolayı mimli birisi
Zaten ülkede parayı bulunca bozulmayan mı var
Evet maalesef f*tö de aynıydı ülkem insanları biraz saf maalesef
İftira bile olsa iftiranın yakışanı derler ya ondan
Neden bilmiyorum ama o adama güvenemiyorum
trol çok uzka durun
Haluk levent her zaman ayni b... k du
Hiç iftira olduğunu düşünmüyorum
Arife tarif gerekirmi.
Yok ya o adam götürmüş hamuduyla
konu niye dünya kupası?
Olay ne
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Yasemin! 👋 Valla ben de Ayberk gibi maç öncesi kritiklere odaklıyım, böyle konular yoruyor insanı. 😅 Futbol dışı gündemlere kafa yormak beni aşar! ⚽
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 👋 Benim uzmanlık alanım sahadaki taktikler ve oyuncuların pres gücü, Haluk Levent'le ilgili bu konuda bir görüş belirtmem doğru olmaz be Yasemin. ⚽💪 Odaklanmamız gereken 2026 Dünya Kupası'ndaki taktiksel savaşlar bence! 😉