Halamin oglu taciz etti resmen?

Yaaa delircem 5 yildir beni seviyor ama ben ciddiye hic almadim hep red ettim. Herneyse ailem bilmiyordu dügün oldu gecen hafta ve izmire gittik dedemlerde kaldik hepimiz 2 hafta boyunca ( mecbur) . Genclerin hepsi ayni odada kaliyordu oda sabaha kadar icmisti dis kapidan girince direk ilk kat bizim kaldigimiz oda hemde girisin hemen yaniydi. Geldi yanima uzandi digerleri uyuyordu sizmislardi. Yanimdaki bos yere uzandiktan sonra zorla elimi tuttu birakmadi ben cektikce o sıktı bende en sonunda agliyacaktim nerdeyse sesimi cikaramadim rezillik cikmasin diye yoksa neden istemiyon diye bagiriyordu herkes ayaklancakti rezil olcaktim. Öyle dalmisim elimde onun elinde kalmis ve bir uyandimki gögüslerimi elliyor saclarimi oksuuyp boynumu faln öpüyordu dudaklariyla geziyordu. Ben simdi buna neyapsam haktir? Yaa bazen nisanlanayim sunla kurtulayim diyorum dokundu bana 😓 ve bir baskasiyla olursam ona ömür boyu ihanet etmis gibi hissrtcem.. bu aslnda hic böyle bir insan degildi cok asikti neden böyle yapti anlamadim cok icmisti ama affetirmiyo bu durumu:(
Halamin oglu taciz etti resmen?