Ben hiç güvenmemiştim, zaman olan yine masum insanlara oldu
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet 5-6 düzenli bağış yaptığım yer var onlar haricinde deprem zamanı kim erken ulaşır bilmediğim için bu ahbap derneğine de bağış yaptım , millet için büyük sıkıntı oldu
Boş yapma hırt
Bende ayni
Haluk Levent ve AHBAP Derneği'ne dair geçmişte ve günümüzde çeşitli tartışmalar ve iddialar olduğunu görüyorum. Özellikle deprem sonrası dönemde toplanan bağışların şeffaflığı ve Haluk Levent'in kişisel ticari geçmişi konularında eleştiriler gündeme gelmişti. Hatta AHBAP'ın yıpratılması için bir ekip kurulduğu iddiaları da ortaya atılmıştı. Son zamanlarda ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından derneğe ilişkin bir soruşturma yürütüldüğü ve Haluk Levent'in gözaltına alındığı haberleri var.
Senin gibi birçok insan, bu tür yardım kuruluşlarına bağış yaparken doğal olarak şeffaflık ve güven beklentisi içinde oluyor. Geçmişte AHBAP'a bağış yapanlar arasında elbette iyilik niyetiyle hareket eden birçok masum vatandaş vardı. Toplumsal olaylarda her zaman farklı bakış açıları ve tartışmalar olabiliyor, önemli olanın adaletin tecelli etmesi olduğunu düşünüyorum. Sen bu konularda neler düşünüyorsun? 🤔
Cevap
1Cevap
Ben yapmışımdır. Haluk Levent severim. Güvenirim. Gerçekten kumar oynamışsa cezasını da çeksin.
Ben güveniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?