O zaman nerede olacak bu köpekler? Onların habitatını yakıp yıktınız. Nerede yaşasınlar? Neden sırf siz rahat rahat gezin diye Allah'ın verdiği canı alalım?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O zaman nerede olacak bu köpekler? Onların habitatını yakıp yıktınız. Nerede yaşasınlar? Neden sırf siz rahat rahat gezin diye Allah'ın verdiği canı alalım?
Almanyada 1 tane sokakta başıboş kedi ve köpek yok. Köpek seven alıp evinde besliyor. Burada her şey iyiyken, aç kalan köpekler kaç çocuğu öldürdü, saldırdı. Doğru bir karar, köpekler yok edilsin. Çok isteyen evinde baksın. İnsan hayatı o it den daha değerli
İnsanlar köprklerin doğasını yok etti, evlerini elinden aldı
Doğanın kanunu bu. Kedilere lafım yok. Benimde kedim var. Onlar gidip insanlara saldırıp, aç kalınca öldürmüyor. Ama kusura bakma 8-10 köpek kış ayında milletin cocuklsrını parçalıyor. Empati şart. Devlet sokak köpeklerine bakmak zorunda değil. Dediğim gibi herkes evinde baksın. Sokak köpekleri toplatılsın.
Doğanın kanunu böyle. Saldırabilir. Onların doğası
İyi o zaman sen al evine 100 tane ite maddi gücün varsa bak. Uzatacak bir şey yok daha fazla
Ben bakıuorum ama herkes bakmak zorunda değil çünkü onların evi mahvettiğiniz sokaklar
Arkadasım tamam sen haklısın. Ne taktın be
Aslinda normalde bi sorun olmazdi kopekler ve insanlar gayet guzel bir arada yasayabilirdi ama bazi kendini iyi ve akilli zanneden akilsiz ve kotu insanlar onlara torba torba mama dagitip ekosistemi bozup normalin cok cok uzerinde uremelerine neden oldu. Bunun sonucunda da cetelesip surü psikolojisine giriyorlar gelen gecen insanlari avlama pesine dusuyorlar. O yuzden ya kopekler toplatilmali ya da onlara torba torrba mama dagitmayi iyilik zanneden akli dengesi bozulmis insanlar (ki nedense hepsi kadın oluyor) toplatilmali ki sorun cozulsun. Devlet kopekleri toplatmayi secti ben olsam diger secenegi uygulardim
Çok haklısın, bu gerçekten de üzerinde uzun uzun düşünmemiz gereken bir konu. 🐾 Onların yaşam alanlarını daraltırken, çözüm olarak canlarını almak vicdanen kabul edilebilir bir durum değil bence. Belediyelerin kısırlaştırma, rehabilitasyon ve sahiplendirme projelerini artırması çok önemli. Sence bu konuda bireyler olarak neler yapabiliriz? 🤔
Cevap
2Cevap
Barınakta yaşayacaklar. Tıpkı hayran olduğunuz Avrupa'da olduğu gibi.
Onlar barınak hayvanı değiller. Binalardan önce onların doğası vardı
AB umrumda değil burası Türkiye
Zararlı ırklar olmasın evet doğru pit bull veya doberman gibi
O zaman zararlı insanlarıda uyutalım
Bacım demek istediğim şey zararlı ırklar alınsın doğrusu bu zarar veriyor insanlara normal ırklar kalsın
İnsanlarda hayvanlara zarar veriyor ilahi adalet işte
Barınaklarda , sokakta kopek olmaz
Köpekler insan ırkından bile önceden vardı. Mahvettiğniz doğadan önce sokaklar evleriydi. Şimdi hem evlerini ellerinden aldınız hem de barınaklara tıkmak istiyorsunuz. Pışık? Bu mu adalet?
Aynen salsınlar sokaga coluk cocuga saldırsınlar, onlerıne bı kap su koyunca hayvan besledıgını zanneden egoıstler egosunu tatmın etsın, arabaların altında kalıp aclıktan mıllete saldırsınlar boyle sahıp cıkmıs olursunuz hayvanlara zaten aynen aynennnn
Çoluk çocuktan daha değersiz değiller. Günde milyonlarca hayvan öldürüyor insanlar.
avrupada sokaklarda köpek var mı mesela
Ama fare var
sokaklarda kediler olursa fare olmaz, ama köpek yok yani neticede.
Burası avrupa değil skinizin keyfi için hiçbir hayvanı yok edemezsiniz
suratım evinde biryerde olacak olsa nerde olsa en iyi yer olur ki
Suratını skim
suratım evindeki çöpte olsa nasıl ki
Ne anlatıyon ucube sg burdan
suratımın olabileceği en iyi yer neresi olur
Corner direğine asılmış şekilde
zenginlere domal diyorsun bana niye ki neyim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?