Van'da 6 yaşındaki bir çocuğa saldırmış köpekler ve çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış. Sizce köpekler sokaklardan toplanmalı mı? Bu arada geceleri sokaklarda resmen terör estiriyorlar. Beni bir çok defa kovaladılar. Geceleri sokakta yürümeye korkar olduk.
Toplanmalı bu kaçıncı? Köpeklerden kaçarken bisikletle kamyona arkadan çarpıp ölen çocuğu hatirlatirim. Ayrıca benzer bir durumu eğer bir Polis abi olmasa bende yaşıyordum geçen sene. Sabahın 5 bulduğunda kalkıp okula giderken yolumu degistirdim en az 10 tabe köpegim arasında kaldım sadece çantam var. Tam saldıracaklardı ki bir tane polis abi elinde silahla koşa koşa geldi. O olmasa belki şu an bende ölmüş olabilirdim.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gelişmiş ülkelerde asla sokaklarda başı boş köpek görmezsiniz. Hollanda, Belçika ve Almanya ya gitmiş biri olarak söylüyorum. Adamlar fıstık gibi köpeklerin rahat edebileceği doğal davranışlarını sergileyeceği barınaklar yapmış personel veteriner vs görevlendirmiş vs ama bizde öyle bişey yok nerede hak getire.
Sokağa çıkmaya korkuyoruz. Bizim mahallede bildiğin çete kurmuşlar. Gece olunca 10-15 tane oluyorlar. İçlerinden birisi saldırsa hepsi birden saldırır. Bence tehlikeliler.
gece insan sayısı çok olmayınca tek yakalayınca 3-5 köpek seni av olarak görüyor aç kalınca haliyle özellikle çocuk baş etmesi daha kolay bir av bu sebeple bütün sokak köpekleri barınaklara konulmalıdır