Üstelik imamlar günde 2 3 saat çalışıyor. 70 80k maaş alıyor...
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üstelik imamlar günde 2 3 saat çalışıyor. 70 80k maaş alıyor...
İmamları eleştirenlere tek sorum var. "İmam olmak ister misin?" Cevap %99.9 hayır olacak. O yüzden kimsenin yapmak istemediği bir işin maaşını eleştirmeyi saçma buluyorum.
Öğretmenlik güzel meslek özellikle devletteysen. Yazları maaşlı tatil, okul dönemi de ders programın istediğin gibiyse rahat. Evet çocuklarla gençlerle uğraşmak zor ama her mesleğin bir zorluğu vardır. İnsanlar daha çok yazın tatil yapabildikleri için öğretmenlerin iş düzenini kıskanıyor. Bari maaştan kessinler, onlar da bizim gibi sefil yaşasın istiyorlar. Nereden bakarsan bak öğretmenlik hem kutsal meslek hem de kral meslek. Dil uzatanları umursama.
kim günde 3 4 saat çalışıp 80 bin tl maaşı geri çevirir. Sen Türkiye gerçeklerinden bir habersin.
Bak sana günde 3-4 saat çalışıp 80bin kazanmak ister misin demiyorum, imam olmak ister misin diyorum. O imam diyip beğenmediğiniz insanların çoğu hafız. Ve çoğu da arapçayı konuşacak kadar iyi biliyorlar. Donanımlı insanlar yani yeni nesil imamlar. Yoldan geçen birine takke verip geç imam ol 80bin verelim demiyorlar bir sürü imam olma şartı var. İmam olmak isteyen insan olmadığı için kimsenin yapmak istemediği bu işe makul bir ücret 80bin tl. Ki o kadar alıyorlar mı bilmiyorum sen söyledin diye 80 diyorum.
Aaah Canım Zorunamı Gitti Kimse Size Bunu Demedi Herhalde Yılın 6 Ayı Tatil Yaparken Sorun Yok Ama İmamların 2-3 Saat Çalışıp 70-80 Maaş Almasımı Zorunuza Gitti 🤣
Onlar 4 Saat Çalışıyorsa Günlük Sizin 6 Aylık Tatili Çıkarsak Yıllık Bazda Onlardan Aşağı Kalır Yanınız Yok Aynı 4 Saat Hesabına Düşüyor
6 ay kim tatil yapıyor oğlum sen kafayı yemişsin. 2 ay tatili var.
Evet günde 2 3 ssaat çalısıp 70 80k alması senin zoruna gitmiyorsa imamsındır
Yaz Tatili2,5 - 3 ay (Temmuz - Ağustos sonu)
Ara Tatiller (Kasım ve Nisan )2 hafta (Her biri 1'er hafta)
Yarıyıl Tatili (Sömestr)2 hafta
Resmi Tatiller (Hafta sonuna denk gelmeyenler)~1 hafta
TOPLAM~3,5 - 4 ay
2 Ayda Hafta Sonu Tatillerini Ekle 72 Gün Ettimi.
Toplam 6 Ay. Yılın Yarısı Tatil Yapıp İmamları Eleştirmekte Ne Yüzsüzlük 😂
Coronada Yediğiniz Beleşten 1.5 Yıllık Maaşları Saymıyorum Bile.
Ben İman Değilim Ama Sizin Gibi Yılın 6 Ayı Tatil Yapıp İmamlara Hırlayaçak Kadarda Yüzsüz Değilim.
Hıristiyan Papaz Olsam Yine Derim Yüzsüzler.
haftasonu okul yoksa öğretmen napcak
Cevap
8Cevap
İmamalar görevini yapıyor ancak öğretmenler yapmıyor.
"Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" yav. Atatürk.
Nasıl... ? Eserinizden memnun musunuz?
Hani bütün günü bağlanıyor ya. Hani başka bir işe gidemiyorlar ya.
bağlanıyo mu, lojmanı camiinini önünde. Namaz vakitleri arasında kaç saat var? Normalde mola 1 saat olur bunlar kaç saat mola veriyor
Bir işe girsen iki saatte bir benim başka işimi halletmem lazım desen kabul ederler mi öyle düşün.
Hem bu kadar güzel ve tatlı olup ta nasıl din düşmanı olunabiliyor anlamış değilim 🫣😂
o da doğru efenim, imamlar öğretmenler az iş yapıyor.
İmam nerene battı neden özellikle imam? Öpe etmenler çok aplıyor çünkü senenin yarısı tatil. Yarım gün calısıp eve gidiyorlar hala şikayet ediyorlar şükür bilmez çoğu
Bu ülkede gerçekten emek verip karşılığını alan kesim milyonda bir falan
Onların dinin koruyucuları. Süper kahramanlar
Haksızlık malewef heryerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?