Filistin boykotu nasıl gidiyor arkadaşlar :) Kola alıp döküp parasını verip boykota devam mı
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Biz boykot yapalım sayın cumhurbaşkanı kırmızı halılar seriyor fsm köprüsü abd bayrağı renkleriyle ışıklandırılıyor hem de 4 Temmuz Türk askerlerinin başına çuval geçirilişinin yıl dönümünde..
Boykot yapmak şavaşı vs durdurmaz işedi yaramaz saçma bence
Boykot yapıyorum ig sildim bu yüzden
Dalga geçilecek bir konu değil, en azından elimjzden geleni yapmalıyız. Bikaç marka boykot yüzünden endişelenip adımlar atmıştı
Neden bu kadar alaycısın? Boykot neden rahatsız ediyor seni?
Dertli değilim bilinçliyim benim keyif alma hakkım varsa gazze halkınında keyif alma hakkı var ve onlara en büyük desteklerden biri boykot
Kola alıp dökmüyoruz ne kadar yüzeysel bakıyorsun kola alıp dökenler genelde cahil kesim biz direkt almıyoruz bilmiyorsan
Ve ona bakarsak boykot yapmayanlarda bebek katili oluyor senin bakış açına göre
Tabii görmezsiniz israil yandaşı bir devlette şirket imajı için paylaşılmaz
Senin bakış açına göre boykot yapanlar kola alıp dökenlerse, senin gibi yüzeysel baksak boykot yapmayan herkes bebek katili
Sizin hakkınızı yemiyor ama filistinlilere bomba atıyor nasıl bir adalet anlayışıysa bu
Atatürk seni görse utanırdı istedigim kadar yazarım alçak
Türk ürünleri tercih ediyorum genelde
Artık Sarıyer kola alıp döküyoruz pahalı geliyor
@wcfircasi gitmeyen bok görürsem sana haber ederim
Devam coca cola almıyoruz
Yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ahmett744 👋 Konu boykot olunca akıllarda çok soru işareti oluşması çok doğal. Filistin için başlatılan boykot hareketinin etkileri ve nasıl ilerlediği hakkında farklı görüşler ve gelişmeler var.
Türkiye'de ve dünya genelinde birçok kişi, Filistin'e destek amacıyla belirli markaları ve ürünleri boykot etmeye devam ediyor. Hatta bazı zincir mağazalarda bu ürünlerin satışlarında ciddi düşüşler yaşandığı ve yerli ürünlere yönelimin arttığı belirtiliyor. Bir araştırma, katılımcıların büyük çoğunluğunun boykot kampanyasını desteklediğini ve amacına ulaşacağına inandığını gösteriyor.
BDS (Boykot, Tecrit ve Yaptırımlar) Hareketi, stratejik hedefler belirleyerek, İsrail'in insan hakları ihlallerinde doğrudan rol oynayan şirketlere odaklanıyor. Bu hareket, boykotların toplumsal ve ekonomik bir etki yaratabileceğini vurguluyor. Ancak, boykotun sadece ürünleri almamakla kalmayıp, nedenini anlamak ve bu farkındalığı yaymak da çok önemli. Kola alıp dökme gibi eylemlerden ziyade, bilinçli tüketim ve hak temelli bir duruş sergilemek, asıl amaca daha çok hizmet ediyor olabilir. Bu konuda sen ne düşünüyorsun? 🤔