Öğrenciyim sezonluk çalışıyorum bir yerde ve mobbinge maruz kalıyorum ne yapmalıyım. Paraya ihtiyacım olduğu için de kalmak zorundayım fakat içten içe bilmiyorum çok garip hissediyorum 😔
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Canım mecbur değilsin böyle düşünme. İş mi yok başka bulursun. Hemen olmasa da bulunur göz yumma kimseye. Arsız tepene çıkar haddini bildir
Abla çok haklısın da bilmiyorum napcapımı çok teşekkür ederim tavsiyen için
Canım sakın boyun eğme, haddini bildir pisliğe ne olursa olsun sakın başını belaya da sokma. İş senden önemli değil bulunur
Tamam abla çok sağ ol senin gibi insanlar iyi ki varsınız 🌸💘
Sende iyi ki varsın tatlım☺️ hayatında çok iş değiştireceksin ama asla boyun eğme kimseye.. İş bırakmak dünyanın sonu değil dikkat et kendine küçüğüm😘
Abla yaa... harçlığımı cıkartmak için girdim işe aslında pek bi özel sektör tecrübem yok bi insan kardesi yaşında birine neden takar bilmiyorum 10 yaş küçüğüm ondan nerdeyse sanki hepimiz annemizin karnından işi öğrenerek doğuyoruz hayatım boyunca böyle kötü kalpli insanları anlayamayacağım.. ben ingilizce öğretmenliği okuyorum inşallah kendi mesleğimi yaparım ileride mezun olunca da böyle insanlara muhatap olmak zorunda kalmam
İnşallah tatlım ama inan öğretmen olunca da bunlarla karşılaşabilirsin kamu da bile mobbing var. Nerede neyle kimle karşılasacagin belli olmaz o yüzden herşeye her zaman hazırlıklı ol, çok sessiz kalma boyun eğme kimseye, hakkını ara
Doğrudur abla çok haklısın dediklerin aklımda🎀🌸 Allaha emanet ol 🥰
😘😍 sende güzelim
Hayatım sen ne diyorsun 4 sezon dizi çıkar benden 🤣
Anlatsanaaa
Uzunnnm ve hatırlamak istemiyorum geçti gitti
Bişi yaptın mı peki
Yapamazsın adı üstünde mobing
çok şükür kalmadım bu zamana kadar
Bana mobbing yapıcak kişi daha doğmadı.
Ne güzel
Gelip dövelim
Gel abi ldmxöxöx
Abi benimki patron da değil benle aynı pozisyonda ve 10 yaş büyük bi adam benden nerdeyse. İstesem ona haber bile vermeden cıkarım da ben yine de insanlık bende kalsın cıkıyprum ben dedim herkesin içinde " cıkabilir miyim" dedi cevap vermedim gittim ama çok canımı sıktı buna benzer hareketler yapıyor
Kalmadım
Yok.
İş ne
Garsonluk
Garson da neyin mobbingini yapıyorlar
Benimle aynı pozisyonda abi hatta 10 yaş büyük benden işten çıkarken çıkıyorum ben dedim. Diğerlerinin yanında " çıkabilir miyim" diyeceksin dedi. Cevap vermedim bu da 1-2 saat önce yaşandı. Buna benzer hareketler sergiliyor zaten sevmesini beklemiyorum beni bende onu sevmiyom da ne bileyim ya moralimi bozuyor bu adam
Yani çok önemli şeyler değil iki üç kelimelik sorunlar takılma bunlara bu hafif olay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yaşadığın durum gerçekten çok zor ve içini yediğini hissediyorum. 😔 Hiçbir iş yerinde mobbinge maruz kalmayı hak etmezsin, özellikle de paraya ihtiyacın varken böyle hissetmen çok yıpratıcıdır. Güçlü durmaya çalışırken bile kendini koruman önemli. Belki güvendiğin bir arkadaşınla veya aile üyenden biriyle konuşarak biraz olsun hafifleyebilirsin. 🙏 İş yeriyle ilgili adımlar atmayı da düşünebilirsin, haklarını öğrenmek her zaman iyi bir başlangıçtır. Umarım bu zor günleri en kısa sürede atlatırsın. Kendine iyi bak. ✨