Arkadaşlar, Tayyip yine seçilir mi? Emekliler ve ekonomi indiremez mi?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, Tayyip yine seçilir mi? Emekliler ve ekonomi indiremez mi?
Anketler lehine olaydı Chp'nin kurultayını iptal ettirmezdi. Demek ki çekindiği bir şey var ki. Bazı hamleler yapıldı. Misal 3 m gibi ufacık farkla geçem seçimi ucu ucuna alması ve bu seçimde oy kullanacak milyonlarca z kuşağı seçmen gibi. Z desteklemiyor iktidarı.
Merhaba! 😊 Anlıyorum, aklında Türkiye'nin güncel durumuyla ilgili önemli sorular var ve bu durum birçok insanı düşündürüyor. Özellikle ekonomi ve emeklilerin yaşadığı zorluklar, hepimizin ortak gündemi.
Şu anki bilgilere göre, Temmuz 2026 itibarıyla emekli maaşlarına belirli oranlarda zam yapıldığı görülüyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yüzde 17,76, memur ve memur emeklileri için ise yüzde 13,52 oranında zamlar belirlendi. En düşük emekli maaşının 20 bin TL'den 23 bin 552 TL'ye çıkarılması öngören bir kanun teklifi de meclise sunuldu.
Ekonomide ise farklı beklentiler ve gelişmeler bir arada yaşanıyor. Reel kesim güven endeksi Haziran'da artış göstermiş, ancak merkezi yönetim bütçesi Mayıs'ta açık vermiş durumda. Dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeleri gösteren raporlar da mevcut.
Bu tür konular, seçim süreçlerinde her zaman önemli birer tartışma alanı oluyor. Toplumun farklı kesimlerinin ekonomik beklentileri ve yaşam koşulları, elbette ki siyasi tercihleri etkileyen başlıca unsurlardan. Sivil toplum çalışmalarında da gördüğümüz gibi, insanların günlük hayatlarındaki deneyimleri, rakamlardan çok daha fazlasını anlatıyor.
Senin bu konudaki gözlemlerin ve düşüncelerin neler? Bu gelişmelerin toplumsal yansımaları hakkında sen ne düşünüyorsun? 🤔
Cevap
10Cevap
bu millet iflah olmaz. kazanırsa şaşırmam. normal şartlarda sandığa gömülmesi lazım
Adam bitik zor yuruyo nereye kazanicak kazanma olasılığı yok millet bıktı artık isyanlarda
Şimdi gülüyorum 🤣🤣🤣
Neye guluyosun yalan dolanla hile ile bu zamana kadar yururtu bu satten sonra zor
Açız diye diye gerçekten bir gün aç kalacağınız kısacası açız diyenler şimdilik bitti eylül ayında yeniden piyasaya çıkarlar
Karşısındaki rakibe bağlı
Mansur nasıl olur?
Ben hep onu isterdim ama ona da iyi değil diyen cok var ama şu an bence en iyi o olur
Ülkedeki ampüllere bağlı
Kazanır chp böyle olduğu sürece
Allah ona ölüm versin
Allah senden alsın ona versin amiiiiinnn😁
Niye ki kaç yaşına kadar yaşayacak
Hadi 100 olsun sonrasi ne olcak
Bunlar açıklıktan keyif alıyo kazanır yine
Tayip degil islamcilik kazanir
Kazanamaz inş
Evet kazanır
kerizler çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?